0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

хламидия
« -: Януари 29, 2007, 19:36:26 pm »
Момичета, не знам дали този въпрос е за тук.
Преди 2 седмици правих изследвания за хламидия в Лаборекспрес.
Резултатите са следните: IgA 1/8 /отрицателен титър по-малко от 1/8, положителен титър по-голям от 1/8/; IgM 42 AE /референтни стойности 9-отрицателен, 9-11 граница, над 11 положителен/. Шашнах се, когато се обадих в лабораторията да питам как се тълкува това нещо. Те ми казаха, че става въпрос за скорошна инфекция, която отшумява 8O. До тук добре.
Консултирах се с Александров и той ми препоръча да отида пак да пусна изследванията пак в същата лаборатория.
Днес направих същите изследвания в същата лаборатория със същите референтни стойности, но IgM днес е 85АЕ. Това вече ме довърши. Не знам към кого да се обърна в момента - това възможно ли е изобщо ако ползват едни и същи реактиви??!!! И изобщо как е възможно да е скорошна инфекция, като от 3 години съм с постоянен партньор. Мистерия....
И твърде вероятно, това е последният път когато ползвам услугите на въпросната лаборатория.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: хламидия
« Отговор #1 -: Януари 30, 2007, 08:15:42 am »
Случва се .Не го мисли от къде и как е станало. Лекувайте се  и няма да има проблем.
ПП.Задължително се лекуват и двамата партньори и по време на лечението никакъв кекс.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: хламидия
« Отговор #2 -: Март 07, 2007, 13:32:35 pm »
Лениииииии, къде си?
Какво стана с гадините?