Здравейте, мили момичета!
Ние вече сме у дома и се гледкаме с Божидара. Благодаря на всички за прекрасните пожелания, трогнахте ни и ни разплакахте!
Благодаря на всички ви за всеотдайната, безкористна и доста компетентна помощ! Благодарение на всичко онова, което изчетох в този форум, благодарение на вашите лични съвети, аз успях в 9-годишната борба за бебе! Сега се замислям, ако не бях открила този форум, докъде щях да съм стигнала? Най-малкото от тук разбрах за тези прекрасни Хора и Лекари – д-р Стаменов, д-р Конова, д-р Тодорова, д-р Даскалов.
Благодарение на големия професионализъм и умения на д-р Стаменов и целия екип на център „Надежда”, аз забременях от първи опит инвитро+ИКСИ, осъществено от 13.02. до 01.03. тази година!
Думите не достигат, за да изкажа нашата дълбока признателност към д-р Стаменов и към неговия екип! А също и към всеотдайността и компетентната намеса на д-р Конова, д-р Тодорова, д-р Даскалов и още няколко екипа от лекари и сестри, които ми помогнаха безкористно и всеотдайно.
И не на последно място, а на много важно сте вие – които мога да нарека мои приятелки, тъй като в продължение на две години всяка вечер съм била с вас и съм изчитала всичко написано тук, задавала съм въпроси и винаги съм получавала своевременни и точни отговори! Благодаря специално и на няколкото момичета от форума, които следяха отблизо развитието на процедурата при нас и ни подкрепяха през цялото време! Благодаря на Христина за пуснатата темичка!
Пиша всичко това, за да ви благодаря горещо и за да вдъхна кураж, че рано или късно, които се е заел сериозно с борбата за бебе, постига своята мечта! По-подробно ще опиша историята си в темата „Дългоочакваните бебета през 2007-а година", дано да послужи като надежда или е в помощ на някого със сходни проблеми!
Тъй като през цялата бременност не посмях да се зарадвам от страхове по бебчо, сега не мога да повярвам, че това се случи и на мене. Възхитени сме от професионализма на д-р Даскалов и целия персонал на клиника „Селена” Пловдив, където беше секциото. Благодарение на тях раждането ми ще остане един приятен спомен. Сега си гледаме бебчо и пак плачем всеки ден, само че от радост.
Желая на всички момичета от форума един ден да получат своя Божи дар, като нас!
Ние го заслужаваме и съм сигурна, че ще бъдем най-добрите родители!