0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
IUI
« -: Март 07, 2007, 18:49:59 pm »
Здравейте мили  моми4ета  на  форума,  :balk_46: :balk_602:
4удесни сте,
 сага  бих  искала  да  споделя поредното ми терзаене :balk_122: :BangHead:,следе  дълги  изяснени и неизяснени  проблеми  стигнахме  и  до  вътресномато4на  инсеминация :00001754:, но  говорейки  с м. гинеколог, ми  даде  да  разбера 4е  няма  да  обработва   сем. те4ност  на  съпругът ми :cry: :?: :?:,сега  пия кломифенен цитрат за  стимулация,първо  ме  претеснява   необработ. на  еякулатът и  4е  при   изследване  за   антиспермални антитела (за мен)  имам  полужителен  ризултат :balk_91:.А  този  месец  сте   правя  инсе,  ПОМОГНЕТЕ МИ , преди  месец  смених  гинеколога, и какво?????
Друго  което  ме  убива  4е  незнам  към  кого  да  се  обърна   в  4ужбина  съм, и мисля  сега   април  когато  се  прибера  в БГ , да   посетя  някои  специалист  добър  в сферата, приемам препоръки.
  Благодаря  Ви мн.  и  от :heartbeat:, :bighug: желая  на  вси4ки :bfp1: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips:
 2bg

*
Re: IUI
« Отговор #1 -: Март 07, 2007, 18:55:10 pm »
В никакъв случай не прави инсеминация с необработен материал. Това е опасно за твоето здраве.
Предполагам, че Кломифенцитратът го пиеш без да ти е правена цветна снимка на тръбите?
Изчакай да се прибереш в Б-я и тогава действай стъпка по стъпка.
1. Използвай времето до тогава, за да си набележиш клиника, която да посетиш. Даже може и час да си запишеш предварително.
2. Прочети тук във форумите за АРТ процедурите и изследванията, които са необходими преди това.
3. Не се доверявай на сляпо на никого.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Март 07, 2007, 18:55:39 pm »
hrisiel, мила
СМЕНИ И ТОЗИ ЛЕКАР!!!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #3 -: Март 07, 2007, 19:03:13 pm »
hrisiel, мила
СМЕНИ И ТОЗИ ЛЕКАР!!!
:good_post:

lb2f
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #4 -: Март 07, 2007, 19:06:25 pm »
нещо ми изчезна отговара...що така. както и да е - ето съкратения вариант.
1. съгласна съм с всичко по-горе
2. мисля (но не съм сигурна) при антиспермални инсето не е опция
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

evro

• 5167
« Отговор #5 -: Март 07, 2007, 19:13:40 pm »
да Лили, не е. Ин витро е варианта.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

hrisiel

• **
  • 79
« Отговор #6 -: Март 07, 2007, 19:16:53 pm »
благодаря, Ви мн.  мили4ки :balk_21:
ве4е  успях  да   про4ета  нести4ко  :balk_24:  за  някои  клиники,  но  нали  ме разбирате,  за  краткото, време  с  което  сте  разполагам  в БГ  :witch: немога да  съм  сигурна дали  сте  отида  или  попадна  на подходястият специалист  затова   раз4итам  на  вас  с  пове4е  опит  и добри отзиви за  състият.
мн. мн. :blowingdust2: :balk_21: :balk_21:
целувки 2bg :balk_104: :balk_69:

*

evro

• 5167
« Отговор #7 -: Март 07, 2007, 19:19:48 pm »
За кой град в България ще питаш?

Те осмислят живота ни!

*

hrisiel

• **
  • 79
« Отговор #8 -: Март 07, 2007, 19:21:41 pm »
 именно, това  казах и  на  гинеколога  а тои   отг.  да  не  притеснявам със  инсе   преска4а  рисковата   среда  и  т. н.,  но  аз  от   про4етеното  до  тук  не  мога  да се  съглася  с него.
  ц :blowingdust: :balk_21: :balk_21: :balk_21:елувки  мила

« Отговор #9 -: Март 07, 2007, 19:22:59 pm »
МИЛА,

ПЛЮЙ СИ НА ПЕТИТЕ И БЯГАЙ!

Безопасно (в известна степен) е кломифен и секс.... този хем беля ще ти направи, хем ще си и плащаш, за което.

*

hrisiel

• **
  • 79
« Отговор #10 -: Март 07, 2007, 19:24:18 pm »
За кой град в България ще питаш?
сте  ми е по  удобно  за  софия, а мисля  4е  е с пове4е  възможности.   :thankyousign: :balk_5:

*

evro

• 5167
« Отговор #11 -: Март 07, 2007, 19:28:19 pm »
http://www.ivf.bg/
http://www.invitro-bg.com/

като за начало са ти О.К.

Те осмислят живота ни!

*

hrisiel

• **
  • 79
« Отговор #12 -: Март 07, 2007, 19:33:31 pm »
В никакъв случай не прави инсеминация с необработен материал. Това е опасно за твоето здраве.
Предполагам, че Кломифенцитратът го пиеш без да ти е правена цветна снимка на тръбите?
Изчакай да се прибереш в Б-я и тогава действай стъпка по стъпка.
1. Използвай времето до тогава, за да си набележиш клиника, която да посетиш. Даже може и час да си запишеш предварително.
2. Прочети тук във форумите за АРТ процедурите и изследванията, които са необходими преди това.
3. Не се доверявай на сляпо на никого.
Късмет.
ОХ, мили4ка  така  нямам цв.  снимка  на  тръбите :cry:, и  за  товая   състо  поли4их  незадоволителен  отговор,  но мнението му  е   4е  сто  сам  имала  други забременявания, макар  без  успех, би  било  вс.  ОК,т.е.   намам  запусени   тръби.   :bighug: :bighug: :balk_5:
« Последна редакция: Март 07, 2007, 19:35:11 pm от hrisiel »

*

hrisiel

• **
  • 79
« Отговор #13 -: Март 07, 2007, 19:38:30 pm »
http://www.ivf.bg/
http://www.invitro-bg.com/

като за начало са ти О.К.

Благодаря  ЕВРО,  но  имас ли някого  предвид,  4етох  добри  отзиви  за др. Владимиров :ask:

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #14 -: Март 07, 2007, 19:46:41 pm »
първия линк е към клиниката на владимиров, втория към клиниката на стаменов
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

evro

• 5167
« Отговор #15 -: Март 07, 2007, 19:48:19 pm »
Аз съм пациент на втората клиника, но решението си е ваше. Просто в клиниките които ти дадох ще попаднеш на компетентни лекари. И ако ще планираш посещение - то е добре да си вземеш час поне месец преди връщането си в Бг. Графиците и без това са им натоварени.
Успех!

Те осмислят живота ни!

*

hrisiel

• **
  • 79
« Отговор #16 -: Март 07, 2007, 20:02:45 pm »
ОК, благодаря  ЕВРО,
 :thankyousign: :balk_5: :balk_5: :balk_21:
и 4естит  празник  утре  за мн. мн . мн  стастие   и усмивки  всеки ден. :balk_102: :balk_5: :balk_7: :balk_14: :balk_15: :balk_64: :balk_69:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #17 -: Март 07, 2007, 21:27:02 pm »
Мила hrisiel в никакъв случей не се съгласявай за инсе без обработка на материала!!!!!Много неправилно е да те стимулират без да са ти проверени тръбите!

В София може да отидеш при Владимиров или Стаменов.И двамата са много добри специалисти,които си разбират от работа!Който и да избереш,няма да сгрешиш! :D
Успех миличка!!!!!!!!! :D :D :D
« Последна редакция: Март 07, 2007, 21:36:37 pm от adi »
*

hrisiel

• **
  • 79
« Отговор #18 -: Март 07, 2007, 21:35:35 pm »
благодаря  АДИ, :balk_21: :balk_69:

*
« Отговор #19 -: Март 07, 2007, 21:43:22 pm »
И двамата доктори са добри, но задължително се обади още сега да си запишеш час, за този, към който си се насочила. При Стаменов работи и доктор Персенска, с която мисля, че също може да се консултираш.
Желая ти успех!