здравей и от мен!!!
не мога да не се включа и аз след като минах по този път в продължение на 1,5-2год и задаване на хиляди въпроси във форума!вярно е,всеки се опитва да помогне с каквото може,но...все същото организъм-обедих се в това!!!
затова след като ви излекуват от последните бактерии спри да пиеш разни бъркочи,антибиотици и т.н.яж повече кис.мляко(аз лично не го харесвам,но се напъвам вс.божи ден),сирене,спри захарните изделия,ако пиеш кафе-намали захарта и най-вече спри да се подмиваш със специалните продукти-много често и те са причинители-само с вода.за дам.превръзки-да момичетата са прави,че разнасят разни гадини,но все пак не може без тях.аз лично използвах копринени,но..по съвет на приятелка сега използвам памучни!а към края когато е по-слабо използвам тампони!!!по-повод бельото-нося само боксерки(памучни)+чорпогащници(памучни)-ликрата ме спарва!това също е от голямо значение!!!
абе...всичко има значение и аз като теб се вманиачих да съм изрядна в това отношение и ...резултата беше бактерия след бактерия!само като се погледнех и познавах преди още да отида на лекар каква бактерия имах!!!!
интересното е,че след като спрях антибиотиците и вс.други средства-се нормализира!
не се отчайвай,мила!!!действай!!!
успех и дано съм ти била полезна с нещо!!!