0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Re: И моят ред дойде
« Отговор #40 -: Февруари 21, 2007, 09:31:33 am »
Много късмет и от мен! Не спирай да вярваш! :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
*
« Отговор #41 -: Февруари 21, 2007, 09:53:53 am »
Успех, стискам ти палци! :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #42 -: Февруари 21, 2007, 10:00:16 am »
  И аз те помня.  :D
  Пожелавам ти успех!
*
« Отговор #43 -: Февруари 21, 2007, 10:17:47 am »
Силно стиснати палци и от мен!Късмет и успех!
*
« Отговор #44 -: Февруари 21, 2007, 12:34:23 pm »
Много вяра и кураж!
*
« Отговор #45 -: Февруари 21, 2007, 18:06:33 pm »
 :goodluck: Стискам ти палци!
*
« Отговор #46 -: Февруари 21, 2007, 22:22:57 pm »
 :crossfingers: :bfp: :goodluck:

« Отговор #47 -: Февруари 22, 2007, 01:28:20 am »
Благодаря ви момичета безкрайно много за куража който ми давате и за всички стиснати палци.

Аз да си призная тази нощ неможах изобщо да мигна, стоях ококорена и едни отрицателни мисли ме бяха налегнали, които хич не е хубаво точно сега да си ги мисля ама пусти му страх понякога надделява над оптимизма който искам да имам. Стоях будна и един страх, страх ме гонеше, мислех си ,че в този мой живот всичко съм постигнала с много борба и мъки и че късмета много трудно идва при мен, мислех си че и след толкова много неуспешни опити ами и ако сега нестане, как ще се справя ,някак си немога да си представя това щастие да дойде при мен и немога и немога да си изчистя главицата от тези пусти мисли, но ще опитам ще съм силно момиче много е важно сега за мен.
Днес рано сутринта станах да си сложа третата последна инжекция Оргалутран и няколко часа след това новия цикъл ми дойде на 22-ри ден, малко подрани с няколко дни, но пък дано да ми е за късмет и да ми е последния цикъл за следващите 9 месеца.Дай Боже.
От утре започвам със Пурегона, дано яайчника ми реагира добре и образува достатъчно фолекулчета защото с този мой ФСХ малко се притеснявам.
Извинявам се за дългия постинг и за обърканите мисли в главата ми, но знам че ме разбирате.
Благодаря ви мили дружки. Ще пиша как се развиват нещата.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #48 -: Февруари 22, 2007, 08:17:59 am »
sunnyflower отпусни душицата мила!
Дай на главицата малко почивка(знам че те карам невъзможни неща)!

Отвори сърцето и си,и си пожелай незабравима пролет!
Една такава само твоя си я пожелай,с цъфнали дървета,
такива каквито никога не е имало до сега!
Стискам ти палци!И ти желая всичко това!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #49 -: Февруари 22, 2007, 09:33:14 am »
Съни, спокойно. Вярвай в доброто и то ще те стигне. прави каквото ти казва докторът и нещата ще си дойдат на мястото, многото мислене и притеснение влияе на всичко, от опит ти казвам. наслаждавай се на хубавите моменти с любимите ти хора и ти пожелавам от сърца две чертички в скоро време.успех :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #50 -: Февруари 22, 2007, 10:25:56 am »
 :heartbeat: :bighug:
« Отговор #51 -: Февруари 23, 2007, 19:30:40 pm »
Когато вярваш в нещо много силно то се сбъдва.Стискам ти палци и горещо ти пожелавам успех. :00001754: stork-girl :babbycarrage:

И моят ред дойде и е на път да приключи без резултат
« Отговор #52 -: Февруари 28, 2007, 20:34:30 pm »
Здравейте момичета,

Пиша ви с много тъга. Моя цикъл е на път да приключи незавършен. Аз съм само с един яайчник и високо FSH и яайчника ми не реагира добре на стимулацията. на 8-ми ден от цикъла имам два фоликула много,много мънички въпреки големите дози по 300 еденици на ден които бия Пурегон. Утре ще сложа последната инжекция и в петък ще отида за крайното решение на доктора, но нещата отиват към край, няма достатъчно фоликули а и не растат. С два фоликула шанса е минимален я са качесвени я не а да платя 10 000$ при по минимален шанс просто незнам има ли смисъл, защото после едва ли ще успея скоро пак да събера тази сума парички. Моята докторка ми каза че просто това не е моя цикъл, най вероятно ще взема един месец почивка и през април ще започнем наново с друг протокол и други ударни дози лекарства.
Много ми е тъжно и сълзите текат ли текат, защото нямам късмет в този мой живот и всичко е толкова трудно, мъчно и ми се вижда непостижимо. Но нека избърша сълзи и погледна напред и дано април бъде моя месец когато разцъфва пролетта.
*
« Отговор #53 -: Февруари 28, 2007, 21:26:57 pm »
sunnyflower, знам как се чувстваш. Моят първи опит завърши така. Няколко дни бях много зле, докато се изправя, за да продължа напред.
Вярвам, че април ще бъде нашия месец :bighug:

*
« Отговор #54 -: Март 01, 2007, 00:10:33 am »
sunnyflower , сега видях, че си писала тук и ми стана по ясна ситуацията ти. Преди време упорито продължих напред, несмеейки да се откажа от двете фоликулчета-"може пък едно от тях да е ТО". Истината е, че не бях смела, а по-скоро страхлива. както казах, знам за случаи, в които упоството  авършило с :babyflips: Моят не беше такъв. Аз също бях с гранично FSH, след няколко месеца беше ОК и направих естествен цикъл. Сега трудно ще се навия да започна с високо FSH-ще изчакам др. цикъл.
Ако фоликулите при теб не порастнат и Е2 не отговаря за 2 качествени яйцеклетки-значи може би не е момента. А и сумата е сериозна.....
Каквото и да стане-вярвай, че е за добро! След неуспешния ми опит, майка ми каза, "всичко е наред, спокойно", а аз я гледах странно, късаше ми се сърцето, а тя..... но тя продължи "Не е било силно, не му е било писано и по-добре, че сега отпадна-представи си какво щеше да ти е ако станеше в 3 месец, например...Горе главата"
Каквото и да стане-вярвай, че е за добро!
Успех!