0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Diane 35
« Отговор #40 -: Юли 26, 2006, 14:06:03 pm »
Здравеите!Отдавна не съм влизала тук:) С тея проблеми кво да се прави! ЗА мен погоре пище тва онова:) Ми аз пих 2 мес Диане сега ми дойде и на 5 ден ше ходя да ми вземат кръв....зашото последно се оказа че тестостерона бил добре а DHEA-S хормона завишен!:( и след като си взема изследването ще поетя доктор Коларов:) дано се е нормализирал както той каза,че за 2 мес е възможно но на мен не ми се вяржа! Ако се е нормализирал ще започмен регулиране на овулацията!И дай боже жсичко да се оправи!
*
« Отговор #41 -: Януари 18, 2007, 17:01:45 pm »
Здрасти Ани,

И аз пия Диане 35 от този месец заради тожа че образувам кисти и май имам ЛУФ Синдром,но не ми понася добре.Много ми се яде,а аз сам пълничка и без това.Изписаха ми го да го пия 3 месеца.Дали да не спра да го пия след 1 месец?
Моля те пиши ми каквото знаеш по въпроса.

мерси много:

Angy_baby

« Отговор #42 -: Февруари 07, 2007, 13:53:03 pm »
Здравейте, и аз пих Diane 35 година и половина заради поликистозни яйчници. Според гинеколожката ми се оправиха и го спрях. Нямах неприятни ефекти даже напротив. По-скоро като спрях приема за няколко месеца ми се омазняваше по-бързо косата и ми се разшириха порите. Няколко месеца след това започнахме опити за бебе. След по-малко от година забременях, но получих разлепване на плодния сак и неможах да го задържа. Сега оново сме на фронта  :bed:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #43 -: Февруари 09, 2007, 09:28:52 am »
Аз също забременях след прием на Диане 35, за съжаление беше извънматочна бременност, но след 8 години опити това беше все пак обнадеждаващо до някаква степен.
*

Мале4ка

« Отговор #44 -: Февруари 22, 2007, 10:51:05 am »
А някой може лид а ми каже какъв е ефекта от Регулона?
Имам киста-функционална от декември'06г. и вече 2 месеца го пия,като само първия месец имаше малък ефект,като се намали кистата от 34 мм на 12мм,а този месец пък е 13,7мм,като от предния месец съм задържала и в левия яйчник фоликул и той сега е с размер 15 мм.Незнам дали има смисъл да ги пия тия хапчета вече,а лекарката каза,че ако с това не стане и другия месец щала да ми изпише Диане,но като чета отзивите ви направо се плаша и се замислям дали да не ги спра всичките хапчета и да почна с физ. упражнения и много секс.