Здравей, Мercy!
Аз съм правила доста инсеминации. Сега пред мен е един от протоколите за стимулациите ми. Е2 ми изследват на 2-ри ден от цикъла и после, когато са прегледите. Те са индивидуални, но при мен н-р са били така 9-ти, 11-ти и 13-ти ден. При един фоликул знам, че Е2 трябва да е над 200, а около деня на инсето и над 300. Това означава - годна яйцеклетка. Ако греша - нека момичетата ме поправят. Вероятно в този твой фоликул яйцеклетката не е била годна. Не знам на колко години си, но аз съм на възраст. Моят лекар тогава ми каза, че организмът след определена възраст не винаги произвежда качествени яйцеклетки. Надявам се, че това при теб е инцидентен случай. При една от моите стимулации на преглед на 13-ти ден, Е2=108.78, доста ниско и ми беше назначено лекарство(изхвърлих му кутийката, но мисля, че се казваше естрофен или естрадиол, не знам точно, сори, в кръгла кутийка). Още на следващия преглед на 16-ти ден Е2 беше 303.6. Направи си фоликулометрия и изследване на хормоните пак при следващия цикъл. Желая ти успех!