0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
СМДЛ Статус, Варна
« -: Февруари 07, 2007, 19:02:21 pm »
Момичета,започвам темата с идеята да спестя негативни емоции на тези от вас, които решат да си правят изследвания там. Днес най - накрая намерих време да си пусна изследвания за хламидии - стандартни според док след missed abortion, и което трябваше да направя още януари. Отидох с идеята, че го правя не за да се уверя, че нямам хламидии (99 % съм сигурна, но знае ли човек), а защото трябва да направя всичко възможно, втори път да не преживявам абразио заради невежество. споменът, с който отидох, си беше доста болезнен, напомняше ми за абразиото, е мед сестрите ме посрещнаха с широки усмивки и подмятания една на друга - айде следващата за хламидия! е, почувствах се доста кофти. избих го на майтап, иначе трябваше да ревна, и ги питах - много ли се изследват момичетата за хламидия. отговора беше - оооо, днес само за това пускаме изследвания, много е разпространена хламидията. и всичко това с едни усмивки, сякаш сме на парти... е, какво да ви кажа, професионализъм за чудо и приказ! ако стес е запътили към тази лаборатория - не ви я препоръчвам! не знам доколко са точни и коректни в изследванията (ще почакам до петък да си разбера резултатите), но определено професионализма им е някъде дълбоко покрит зад цинизма.
« Последна редакция: Февруари 08, 2007, 11:23:10 am от viketo »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: МЦ Статус, Варна
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2007, 23:03:45 pm »
Къде е този МЦ "Статус",Вики,че не съм обърнала внимание?
Питам,че занапред да заобикалям този район! :lol:
Все пак,мерси за предупреждението...знае ли човек кога ще се обърка...
*
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2007, 00:09:28 am »
адвокатската градинка. може и смешно да звучи, ама на мен наистина ми стана кофти... :( предполагам никой не би се почувставал щастлив мед сестрите да се забавляват за негова сметка.
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2007, 11:13:40 am »
Не съм раждала, но съм чувала истории за подигравки от медицински лица и по време на раждане. Лошото е, че навсякъде ги има такива. А аз както бързо се паля от подмятания, най много да отвърна ...  :?

Re: СМДЛ Статус, Варна
« Отговор #4 -: Февруари 08, 2007, 16:50:55 pm »
Здравейте момичета!Искам да поясня няколко неща -
1.това е лаборатория ;не е мед.център
2.там не работят мед.сестри ;а лаборанти
3.тази лаборатория разполага с много добра апаратура и може да се разчита на резултатите.
4.имат и куриер ;което смятам е голямо удобство.
Това не е реклама ;не работя там.Пациентите ни ходят там и може да се вярва на резултата ;в сравнение със Сириус на които не може да се вярва.
Всеки има право на избор ;разбира се. :) :)
Re: СМДЛ Статус, Варна
« Отговор #5 -: Февруари 08, 2007, 17:07:59 pm »
Aз съм си пускала няколко пъти изследвнаия там.
Не съм ставала свидетел на такава сцена.
Доволна съм от жената, която ми взима кръв.
Много внимателна и мила беше, както и тази която седи
в коридорчето на бюрото и посреща хората.
За момента нямам забележки.