Здравейте момичета,силно се надявам някоя от вас да може да ми помогне - търся спешно Декапептил 0,1. При доц. Маркова сме за Икси,миналата седмица след сондажа ми изписаха Декапептил и Пурегон,мъжът ми ходил до аптеката докато аз бях още под упойка,но там взел последните 5 ампули Декапептил 0,1,като му казали че "няма страшно" ,след няколко дена ще имат пак - да аме не!:( НЯМА Декапептил 0,1 не само в тази,но и в никоя друга аптека във Варна,а мъжът ми като звънял днес на различни аптеки дори му казали,че в момента никъде в България го нямало - ни в складове,ни аптеки,свършил бил...!
Супер съм притеснена,трябва утре-вдругиден да започна с една доза на ден, а имаме само 5,е все пак това ни дава някой друг ден време, но пък ако не се намери останалото количество?!??Егати каръщината, още дето се вика не сме почнали сериозната част и хоп,проблем!...
Моля ви, ако някой има останали ампули или знае откъде мога да си ги набавя ще съм адски благодарна на каквато и да е информация!!!!Пропуснах да кажа,че ни трябват общо 10 ампули още.