0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Kamelija

Мнение за д-р М.Генов
« -: Януари 23, 2007, 23:37:57 pm »
Може ли да ми дадете мнението си за д-р М.Генов.Раздвоена съм.
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Re: Мнение за д-р М.Генов
« Отговор #1 -: Януари 23, 2007, 23:42:32 pm »
Аз нямам добро мнение за този лекар. Но впечатленията ми датират от преди 3-4 години. От тогава може да се е "пооправил".

« Отговор #2 -: Януари 24, 2007, 08:32:52 am »
Предполагам става въпрос за д-р М. Генов от Т. Киркова. Горещо НЕ го препоръчвам. Не се е "пооправил".  :lol:
« Отговор #3 -: Януари 24, 2007, 11:20:28 am »
Категорично НЕ го препоръчвам... в някои от подфорумите много подробно съм обяснила защо, ако искаш потърси, не искам да се повтарям и да си припомням гадни неща.
Не ходи при него, но все пак ти решаваш.
Успех!!!

П. п. впечатленията ми са сравнително "пресни" - март - юни 2006...после избягах от него.
*
« Отговор #4 -: Януари 24, 2007, 11:47:08 am »
Ами и аз не мога да ти дам добри препоръки. Да не говорим, че антителата, които изследвах при него и се оказаха извън норма (антиовариални), после при доц. Конова бяха в нормата! Оказа се, че неговата методика била различна!!!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

doroty

« Отговор #5 -: Януари 24, 2007, 14:21:11 pm »
Не съм била негова пациентка,но впечатлението което остави у мен преди година по време на престоя ми в Тина Киркова по повод лапароскопия е - лекар,вълнуващ се повече от парите отколкото от проблемите на такива като нас.
*
« Отговор #6 -: Януари 24, 2007, 14:49:06 pm »
Здравей Камелия. Аз също съм пациентка на д-р Генов от скоро, но нямам кой знае какви впечатления от него. И аз мисля като другите момичета, че гледа само финансовата изгода. Надявам се да не е така с всички момичета.  :(
« Отговор #7 -: Януари 24, 2007, 16:51:24 pm »
Може ли да ми дадете мнението си за д-р М.Генов.Раздвоена съм.

Колкото се можеш бягай по далече от Генов . Загуби 1 година от живота ми за глупости , дава ти някакви хапчета за теб и мъжа ти , първите му изречения започват с цени и хонорари .
Аз съм го нарекла " СЧЕТОВОДИТЕЛЯ ".
Той за мене не е Доктор. Не забеляза , че имам ендометриоза и киста при прегледите , това е моето мнение.
  Успех
*
« Отговор #8 -: Януари 25, 2007, 10:23:52 am »
лекар,вълнуващ се повече от парите отколкото от проблемите на такива като нас.
Това е и моето мнение

« Отговор #9 -: Януари 25, 2007, 12:08:20 pm »
Цитат

дава ти някакви хапчета за теб и мъжа ти , първите му изречения започват с цени и хонорари .
Цитат

:D :D :D
Това все едно аз съм го писала.. моите хапчета бяха Имунобор - по 3 на ден, с тях ми лекуваше антиовариалните антитела, дето ми ги откри.
*
« Отговор #10 -: Януари 25, 2007, 14:37:25 pm »
Цитат
...моите хапчета бяха Имунобор - по 3 на ден, с тях ми лекуваше антиовариалните антитела, дето ми ги откри.

И свършиха ли работа?  8O
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!