0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честитооо! Лека бременност!

*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
Честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Явно Благовещение ти е донесло най-хубавата вест, дано само да повлечеш сега крак, та и всички ние да те последваме с това  :bfp: :balk_16:
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
Явно Благовещение ти е донесло най-хубавата вест, дано само да повлечеш сега крак, та и всички ние да те последваме с това  :bfp: :balk_16:
:good_post: :good_post:
Честито Гоги  :cheerleader:  лека и безпроблемна бременност :cheerleader:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
Честито! Лека и приятна бременност :bighug:
Gogi, едва сега видях темата. Ами то и моят тест е от тези за овулация. Надявам се да не грешат наистина. Довечера съм на лекар. Ти кога реши да отидеш?
И отново честито, мила  :balk_16:
*

Dessinka

Искам да ви попитам, някой дали знае с каква чувствителност са тестовете за бременност от комплекта за ОВУ? Аз си чакам цикъла днес или утре, или още по-добре + тест, правих Престо тази сутрин с мно-о-о-ого бледа втора черта(чувала съм за изпарителни линии, но не съм виждала досега) и не знам дали има смисъл да правя утре този от комплекта, или не е достатъчно чувствителен?
*
Гоги, честито. Лека и безоблачна бременност.
 Dessinka, направи нов тест утре сутринта. Стискам палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Искам да ви попитам, някой дали знае с каква чувствителност са тестовете за бременност от комплекта за ОВУ? Аз си чакам цикъла днес или утре, или още по-добре + тест, правих Престо тази сутрин с мно-о-о-ого бледа втора черта(чувала съм за изпарителни линии, но не съм виждала досега) и не знам дали има смисъл да правя утре този от комплекта, или не е достатъчно чувствителен?
Dessinka, аз правих тест за бременност от комплекта на 30 ден от цикъла и показа по-бледа, но добре видима втора черта. Мисля, че утре сутрин можеж да пробваш с първата урина. Успех  :)
*

dessinka

Благодаря White, Stivarip! Ще ви послушам и дано имам добри новини :)