0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ПОТРЕСЕНА СЪМ !
« -: Март 11, 2007, 21:17:26 pm »
Здравейте на всички. Преди време се опитах да вляза в този форум, но не бях желана, точно както става сега и с Мози. Защо трябвало да вярвате на някой си , който имал 1-2 публикации тук. Е, питам ви всички: как да имаме повече публикации, като сме пациентки на доц. Ватев, а в този форум не се допускат такива! А после защо нямало тук негови пациентки? Това се потвърждава за пореден път, след като почти всички вие подложихте  радостта на Мози на съмнение. Това мисля си най-малко не е етично. Винаги когато влезе пациент на доц.Ватев, ще го разкъсате, а защо? Би ли ми обяснил някой? Защо винаги обръщате всичко на реклама и го опорочавате? Мози наистина е негова пациентка, защото аз лично я познавам и искрено се радвам на щастието й. Колкото до това “ защо злослови по адрес на други”, аз лично не прочетох нищо лошо защото Мози го е написала доста толерантно. Д-р Стаменов да не би да е  безгрешен? Няма такива хора! Аз също съм негова бивша пациентка както знаете, но той не можа да ми помогне, помогна ми доц.Ватев и сега сме за втори път пак при него. Не е почтено да подлагате нашата самоличност на съмнение постоянно. Това е форум за всички , а не само за пациенти на подбрани лекари или на такива с платени реклами. Вашите мнемия и хвалебствия за даден лекар също са реклама или не е така? Това че Ватев не си плаща за реклама тук, не означава, че ние неговите пациети нямаме право да пишем във форума, ако е така кажете го в прав текст, а не да триете оставените за контакт телефони и да ни обявявате за лъжкини. Аман от тази дискриминациа! В този форум непрекъснато се публикуват телефони и адреси за връзка с даден лекар и до сега не съм забелязала нечий телефон да е бил изтрит, както направихте сега в постинга на Мози. Не разбирам каква е тази злоба към доц. Ватев и екипа му. Някой от вас замислял ли се е какво е дал от себе си, за да съществува изобщо ин витро в България? Посветил е целия си живот на тази наука и я е предал на всички, които са имали желание да се научат и занимават с това, а какво получава в замяна – упреци и злоба! Колкото да хидросалпингса и аз съм чела, че може да се махне с пункция. Това, че някои не го правят, или просто не могат е друг въпрос. Важното е, че Мози е бремена най-после след всички мъки, и мисля че всички ние е редно да се радваме от фака, а не да го подлагаме на съмнения. Поставете се за малко на нейно място и се замислете как се чувства сега тя. Опита да сподели радостта си, като реши , че е на подходящото място за това, а вие я засипахте с упреци и недоверие. Няма да се очудя, ако изтриете постинга ми, но той е по-скоро до модераторите, които така или иначе ще го прочетат, а изтриването му ще потвърди моите думи. Доц. Ватев няма нужда от реклама не го ли разбрахте? Той е име , което е доказано с успехи многократно и то не само тук , а в цял свят, неуспорим факт, който за съжаление е като трън в очите на много хора. Доволни и недоволни ще има винаги от всички, но аз смятам, че е редно всеки да бъде изслушан тплерантно,нали уж за това са тези форуми, а не това да става избирателно. Нали се чудехте каде са “защитниците, адвокатите, клакьорите, платени рекламни агенти…” не се сещам за други нарицателни с които сме отъждествявани, ето ни тук сме, но за нечие разочарование никой не ни плаща за това, защото за още по-голямо съжаление и ние сме минали по този път, по който вървите и вие. Въпреки всичките упреци ви пожелавам всяка една от вас, да напише щестливия постинг, като Мози и мен, защото в това е истината и трябва да й се радваме нищо друго!
Re: ПОТРЕСЕНА СЪМ !
« Отговор #1 -: Март 11, 2007, 21:35:46 pm »
 Константа, успокой се и не мисли, 4е непременно има някаква дискриминация във форума. Не забравяй, 4е има доста моми4ета тук, аз вклои4ително, които живеят в 4ужбина и не са в те4ение на тематиките, които споменаваш (просто не ми е и необходимо да съм). Така 4е не можеш да обвиняваш вси4ки в пристрастност и мнителност.
 И на мен ми се е слу4вало да не разбера някого, или пък да засегна незъзнателно друг, това е лимита на форумите от този тип, а и въобще на нет-комуникацията - постингите са кратки, не се познаваме вси4ки, формата не винаги съотвества на съществото на написаното или на мисълта. Има разминавания понякога, дано и ти да се лъжеш. Аз ли4но сматам, 4е този форум е достатъ4но толерантен, както и пове4ето моми4ета, и най-ве4е добрият тон е златно правило, да не го разваляме.

« Отговор #2 -: Март 11, 2007, 23:18:05 pm »
Здравейте на всички. Преди време се опитах да вляза в този форум, но не бях желана, точно както става сега и с Мози. Защо трябвало да вярвате на някой си , който имал 1-2 публикации тук. Е, питам ви всички: как да имаме повече публикации, като сме пациентки на доц. Ватев, а в този форум не се допускат такива! А после защо нямало тук негови пациентки?
Много ми е любопитно къде се подвизават пациентките на Ватев, преди да забременеят? Явно не и в този форум. Не съм прочела нито едно момиче да се лекува при него. От време на време се появява някоя като тебе, с дългогодишен стерилитет, чудодейно забременяла при него. Къде беше докато се лекуваше? Къде са съветите ти към момичетата, които сега се лекуват?
Явно не си много компетентна, защото хидросалпингс не се премахва с пункция. С пункция може само временно да се изтегли течността от тръбата. Но това не решава проблема и е много вероятно тръбата да се напълни отново. И не се изискват кой знае какви умения за така "сложната" процедура пункция.
Аман от възмутени рекламни агенти  :?
Ако можеш да помогнеш на някой със съвет, помагай. Ако си дошла само да рекламираш Ватев, не се хаби излишно. Тук момичетата са достатъчно интелигентни, за да се връзват на такива като тебе.

lb2f
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #3 -: Март 11, 2007, 23:36:55 pm »
Не смятам, че някой тук мрази пациентите на вашия лекар. Нито че има безгрешни лекари! Просто въпросната дама, можеше да похвали своя доктор, но не и да плюе Д-р Стаменов, не мислите ли? И джазибейби е права, защо се появихте сега, когато вече нещата са успешни? Но, разбира се, това е ваш личен избор, нали?
От сърце ви желая успех! Едва ли има жена, която не би се зарадвала на бременността на друга, та дори и пациентка не на нейния, а на друг лекар.
Не търсете под вола теле, е моят съвет, успокойте се и погледнете нещата реално.
Дано всяка от нас един ден стане майка, с помоща на лекаря на който е поверила бъдещето си. Лично аз бих ви посъветвала да смекчите тона си! Успех!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Март 11, 2007, 23:49:39 pm »
искам да ти обърна внимание, че пълният адрес и координати на клиниката на д-р Ватев са публикувани на сайта на Зачатие, ето тук:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=783&Itemid=54

порталът Зачатие поддържа изчерпателна информация за всички специалисти, свързани с лечението на стерилитета.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #5 -: Март 12, 2007, 10:40:19 am »
хм, хич не исках да ровя тук. "историята" на мози е толкова съшита с бели конци, толкова е фантастична, че чак крещи "без коментар". ама при така създалите се обстоятелства мисля да покоментирам все пак.
1. мози е абсолютен прецедент за нацията. тази добра жена някак е успяла 2 (два) пъти да се включи в програмата на касата за лечение на безплодието :lol: - веднъж при стаменов и веднъж при ватев. като при ватев е първата за тази година. а програмата тъкмо е стартирала и първите одобрени очакват отговор най-рано края на тази седмица. е те тва ако успее да обясни как го е постигнала ама наистина ще помогне на много хора.
2. естествено че стаменов не е безгрешен. и естествено не е във възможностите му да помогне на всички (дори бог не може това). но да направи 2 пъти ин витро на пациентка с хидросалпингс не е грешка, а престъпно невежество и ужасна неграмотност. еми мноо се извинявам ама стаменов със сигурност не е нито невеж, нито неграмотен. за разлика от тебе, ватев
3. аре ако обичаш стига ни спами хубавия форум. намери си няква друга причина да ставаш сутрин.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #6 -: Март 12, 2007, 11:05:33 am »
Колкото до това “ защо злослови по адрес на други”, аз лично не прочетох нищо лошо защото Мози го е написала доста толерантно.

Ето това ме дразни в поста на т.н. Мози а втората част на изречението е определено - лъжа!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #7 -: Март 12, 2007, 11:08:54 am »
Политиката на Зачатие е следната: моля ви да запазвате мълчание относно провокации, да не навлизате в конфликти.
Всеки може да пише впечатления за своя лекар и трябва да се въздържа да критикува лекарите от конкурентната клиника.
Мози и Константа изказаха своите впечатления. Джам отговори на обвиненията, смятам че темата се изчерпа.
« Последна редакция: Март 12, 2007, 11:10:26 am от Lali »