0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

След лапарото
« -: Януари 24, 2007, 04:10:58 am »
  Зlдравейте момичета.Имам малко неудобен въпрос(който може да не е и за тук,ако е така нека го преместат момичетата),след направена лапароскопия за отстраняване на кисти на ф.тръби,д-ра ми предписа противозачатъчни.Аз започнах да ги пия първия ден от новия Ц,свърши ми първата опаковка,мина един ден и М ми се появи,но не както обикновено,а само цапане(кафяво на цвят) вече четири дена.Това нормално ли е ,или?
 Благодаря ви предварително за отговорите и успех на всички вас.
   С поздрав:malkoD
*
Re: След лапарото
« Отговор #1 -: Януари 24, 2007, 08:06:07 am »
ами по принцип не е баш нормално цикъла ти да се появи още на 1вия ден след спиране приема на хапчетата, но случаи има всякакви.по принцип се появява около 3тия.а и след лапарото мисля, че всичко е възможно, мене ми тече около седмица след самата операция.най-добре попитай доктора си.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #2 -: Януари 24, 2007, 09:57:24 am »
И на мен след прием на противозачатъчни ц. ми беше доста оскъден и кафеникав. Предполагам, че се дължи на факта, че през този месец не е имало ову и нарастване на лигавицата, която по време на м. да се изчиства.
Нищо страшно няма в това :D.

П.п.: предполагам, че лапароскопията е била за отстраняване на кисти от яйчниците, а не от фалопиевите тръби 8O.
Намерихме нашето синче.
« Отговор #3 -: Януари 24, 2007, 13:06:06 pm »
благодаря ви за отговорите момичета,малко се по-успокоих.Успехи.