:sleepingbabygirl:ZDRAVEITE,
na vsi4ki v tozi forumima mn. nesta koito te okurajavat i na ve4e polu4avash nqkakav otgovor na tova s koeto si blaskash glavata dalgo vreme,sega ste vi dam moite rizoltati, za izkajete vasheto mnenie,za koeto vi blagodarq predvaritelno
TSH 5.5 mUI/l 0.3-4 mUI/l
FT3 4.4 pg/ml 2.2-5.5
FT4 12 pg/ml 7.8-19.4
FSH 5.6 mUI/ml 2.5-8 faza folik.. 2.4-10.3 faza ov.
prolaktin 5.7 ng/ml 3.5-18 f.folik. ednakvo i za f.ov.
Iavnia problem se vijda visoki stoinosti na TSH,pri koito izsledvaneto ne beshe napraveno na 3-5 den , a na 9 den,poneje lik. ginekolog ne uto4ni tova , kazvaiki 4e tova nqma zna4enie. S kakvo mi vredi za badesto za4evane,kak da si pomogna ,parvo mislq da smenq ginekologa i dali dadenite mi za izsledvane hormoni sa dostata4ni za parvo horm. izsledvane ,koito mojebi trqbvashe da napravq predi 1,5god., imam ve4e aborti v ranna stepen no na kakvo se dalji ne se znae .V obsti linii prozedurata za da se otkrie problema e mn. bavno,glavnata pri4ina e 4e se namiram v italia i da si namerish komp. likuvast ne e taka lesno. blagodarq za tarpenieto imam dosta imam da vi pisha , no ne bih mogla za momenta.
moje bi po natatak ste vi zapoznaq s moite problemi, Blagodarq vi ot sarze.
i vi jelaiamn. uspehi i sbadnati me4ti mili momi4eta.O4akvam s netarpenie vashite otgovori i vaprosi.
ZELUVKI NA VSI4KI.
izvenete za shrifta, no pri obrastane na kiriliza mi lipsvat bukvi i nemoga da vi pisha pravilno,blag.