Здравейте, момичета. Моля ви за съвет, ще се опитам да съм кратка, но ясна. На 27.12 менструациятя ми дойде (без закъснение), но много необичайно- съвсем слабо, а на 28.12 нямаше нищо. На 29ти отново слабо и така до 31ви, когато кървенето се засили до нормалното при мен. После до 04.01 беше пак сравнително слабо. На 8-9.01 обаче почувствах странни признаци- гърдите ми стнаха подути и ме боляха, усещах тежест в кръста и яйчниците, поду се и корема ми, гадене, нервни изблици, ужасно ми се спеше... За ПМС бе твърде рано и на 10.01 направих тест- положителен! Повторих вечерта, потретих на другия ден- две ясни черти. Уплаших се от извънматочна, защото бебето беше станало 100% през декември, а тази странна менструация... Изтичах при най-близкия лекар(в петък на 12.01), той ме прегледа и според него е имало химическа бременност, не правих кръвен тест, защото той започна с уринен, и тест линията вече беше доста бледа, което според него също доказваше, че е имало бременност, но вече я няма... Междувременно в периода 11ти до вчера имах леко кафеникаво течение, по 2-3 капки дневно в добавка към тежестта в кръста. Днес обаче кървенето се засили, тежестта и леката тъпа болка в кръста остават. Уринните тестове са с по-бледа тест линия, доктора сигурно е прав, не целя да подлагам диагнозата му на съмнение, но това кървене нормално ли е след химическа бременност? Много ви благодаря предварително. Извинете ме, че не бях никак кратка...