0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета,

Имам следния въпрос.Аз сам  с един стaр аборт,с един яйчник,1 неуспешно инсе,не ми се пукат фоликулите и непрестанно образувам кисти.На 34 години сам.От 2 годими пробваме да имаме дете,но без успех.Сега сам в чужбина и ми изписаха да пия Диане 35  за 3 месеца,за да не съм образувала кисти, след което през април ,като се върна в България искам да правя втора инсеменация.От Диането се чуствам адски зле,много ми се яде и гърдите ме болят.Не ми понася.Дали ако спра след като сам го пила само един месец ще е достатъчно?Не трябва ли организма ми да почине преди инсеменацията?

Благодаря ви много:
Angy_baby
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: Диане 35 за лекужане на киста преди инсеменация
« Отговор #1 -: Януари 23, 2007, 12:17:34 pm »
аз лично не съм доволна от Диането-беше ми много лошо от него,много напълнях и не ми се махнаха кистите.
<br />
« Отговор #2 -: Януари 23, 2007, 12:32:04 pm »
   Аз също се чувствах по същия отвратителен начин с тези хапчета!Мисля,че трябва да говориш с лекаря си.Има толкова много други препарати,но не мисля че е добре да правиш каквото и да било на своя глава.
  Успех
*
« Отговор #3 -: Януари 23, 2007, 12:34:34 pm »
Благодаря ви много милички за бързите отговори.

Ям като звяр откакто го пия това гадно диане.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #4 -: Януари 23, 2007, 13:42:21 pm »
И аз не се чувствах никак добре от Диането :?. Не е ли възможно лекаря ти да го смени с други противозачатъчни?
Не трябва ли организма ми да почине преди инсеменацията?

Ами организмът ти точно така ще си прочине - чрез приема на противозачатъчни, което значи, че през тези месеци няма да има овулация :D.
Намерихме нашето синче.
*
« Отговор #5 -: Януари 23, 2007, 14:34:15 pm »
Аз също пих 3 месеца преди време Диане 35, от което освен че напълнях и ми се изчисти лицето друг ефект нямаше. После ми изписаха друго противозачатъчно (от друга група) пак за 3 месеца. Резултат 0.
Жалко само дето загубих 1/2 година за експерименти  :( (да си починел организма, да се подобряла овуто и т.н.). Чак след години успях да реша проблема с кистите чрез лапароскопия, а не с противозачатъчни.