0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Лекарства при стимулация - какви, колко?
« -: Ноември 08, 2006, 19:23:33 pm »
Здравейте момичета,
не съм сигурна,че тук е мястото на темата, но понеже искам да питам всички,които са минали през стимулация реших, че тук е мястото.
Въпроса ми е с какви препарати ви стимулираха?Искам да се обърна и по специално към тези, които са били при доц.Маркова и екипа и, тъй като сам се насочила към тях.
Питам защото съпругами е в Турция и се надявам че от там би могъл да ги закупи на по - ниска цена, както беше писал вече някои тук, но за съжаление не мога да открия този постинг.
Много ви благодаря!
*
Re: Лекарства при стимулация - какви, колко?
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2006, 09:11:08 am »
Рита, нямате ли изписани лекарства от Маркова? Може да не съм те разбрала правилно, но ми се струва, че тръгвате да купувате нещо, без да имате предписани точни лекарства от лекар?!?
Струва ми се, че все пак Маркова трябва да ви каже какво и по колко да купите.
Дано не съм те разбрала все пак. Ако е така, извинявай!
*
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2006, 10:28:18 am »
Рита най-добре просто се обади на Маркова и я попитай с какво смята да те стимулира, защото искаш да си купиш лекарствата предварително иначе всеки ползва различни лекарствата и различни дози според личната му схема назначена от личният му лекар
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2006, 10:33:09 am »
Rita, за всеки пациент схемата и вида на лекарствата са различни. Питай доц. Маркова преди въобще да купуваш някакви лекарства.
*
« Отговор #4 -: Ноември 09, 2006, 22:43:46 pm »
Благодаря ви много момичета за бързите отговори и съветите!
Всички сте ме разбрали правилно - искам да си ги купя предварително, защото милото в момента е в Турция, а с Маркова сме се разбрали за след нова година. Та просто исках да използвам ситуацията и да реагирам предварително, но явно няма да я бъде тая.Като му дойде времето ще му мислим как да ги скалъпим.
Благодаря ви много и успех на всички!
*
« Отговор #5 -: Ноември 10, 2006, 09:26:31 am »
Рита, ако мъжа ти все още е в Турция, помоли го да запише цените на някои лекарства там. Предполагам на много от нас ще бъде полезна такава информация. Kакто разбирам, не една от нас се е запътила към съседна Турция на шопинг по аптеките.

Аз ще започна с някои, за които се сещам в момента:
Puregon 1200Е x100E
Pregnyl 5000E
Decapeptyl Depot 3.75 mg
Dipherelin Depot 3.75mg
Menogon 1050E x75E

Е, разбира се, ако не го затруднява това.
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2006, 18:27:26 pm »
Здравейте, аз имам цените на някои от лекарствата - актуална информация, от миналата седмица. Мои познати провериха в аптеки в Одрин и Истанбул.

Menogon 75 /5 amp/ - 110 TL
Puregon 100  - 56.66 TL

Цените са в турски лири, като в момента 1 лира е 1,05 лв.
Дано съм била полезна.
  09.11.2007
« Отговор #7 -: Ноември 16, 2006, 15:33:42 pm »
Виждам, че се обсъждат цените на лекаствата за инвитро.
Искам да попитам, дали знаете каква е надценката на лекарствата по аптеките. Складовите цени, дали няма да са по-ниски, или просто лекарствата са си скъпи от където и да се закупят?
« Отговор #8 -: Ноември 16, 2006, 15:41:34 pm »
Също и Оргалутран май беше за подхранване на яйцеклетките и си спомнам че тук в Бг струва до калкато помня 150лв една ампула.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #9 -: Ноември 16, 2006, 15:46:06 pm »
Надценката в аптека може и да е над 20%, ако не се лъжа. При всички случаи е сделка да си ги вземеш от склад. Друг вариант е клиниката, в която ще правиш ин витро - би трябвало да ги предлагат на доставни цени.
А някой да знае цената на гонал ф в Турция? Тук складовата е 80лв. Както и каква е на мерионала в Турция?
*
« Отговор #10 -: Ноември 16, 2006, 15:55:22 pm »
гонал ф в турция е около 50 лева. Съпругът ми в момента е там и ми купува ампулите. може би ще ми останат и ще ви ги предложа на същата цена, на коята на нас ни е излезнала.
« Отговор #11 -: Ноември 16, 2006, 16:38:28 pm »
Здравей, Мими, и в тази тема :D
би ли ми казала от кой град ги купува и дали може свободно да се отиде в аптека без рецепта? А как ще мине граница с тях?
*
« Отговор #12 -: Ноември 16, 2006, 16:46:28 pm »
съпругът ми в момента пътува и ще имам подробна информация като се върне. Доколкото разбрах е взел осем ампули а останалите ги е поръчал и ще са в наличност в събота и тогава отново ще пътува до там. Това е аптека в Одрин, лекарствата се продават без рецепта. Но както казах готова съм да Ви дам тези ампули, които ще ми останат, на цената, на която ги купуваме.
*
« Отговор #13 -: Ноември 16, 2006, 17:28:55 pm »
гонал ф в турция е около 50 лева...

Mimij, за колко единици е тази цена?
*
« Отговор #14 -: Ноември 16, 2006, 17:52:51 pm »
за 75 единици - тук струва 80 лева
*
« Отговор #15 -: Март 07, 2007, 23:27:31 pm »
Някой знае ли каква е цената на Мерионал 75Е в Бг и в Турция?

*
« Отговор #16 -: Март 09, 2007, 23:33:01 pm »
Някой знае ли каква е цената на Мерионал 75Е в Бг и в Турция?

В БГ: Мерионал 75 - 26.03лв.
Това е цената в клиниката, която посещавам.