0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

На ултразвук ми откриха разширени кръвоносни съдове по предната и задната стена на матката.Честно казано,това ме учуди,защото такава диагноза досега не ми беше поставяна 8O.Според лекаря това е една от причините за ранните спонтанни аборти.Другият вариант е начален етап на ендометриоза.
Въпросът ми е следният:Как могат да се излекуват/евентуално отстранят/и каква е гаранцията ,че няма да се появят отново?И ако може някой да даде малко повече информация по този проблем.Благодаря ви  :D
Re: Разширени кръвоносни съдове по стените на матката
« Отговор #1 -: Януари 10, 2007, 09:41:48 am »
Леле, каква е тая ужасия! Такова нещо не съм чувала!
Моля който знае да напише!
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #2 -: Януари 10, 2007, 10:44:01 am »
Или, ти потърси ли второ мнение? Не съм чувала за такова нещо, но ми изглежда странно. Док. смята, че това, което вижда са или разширени съдове или ендометриозни огнища, правилно ли съм разбрала?
Мога, стига да искам.
« Отговор #3 -: Януари 10, 2007, 10:59:57 am »
Док. смята, че това, което вижда са или разширени съдове или ендометриозни огнища, правилно ли съм разбрала?
Докторът е абсолютно сигурен,че това което вижда са разширени кръвоносни съдове.Може просто да си ги имам там(както примерно жените имат разширени вени на други места по телата си)или ендометриозата да предизвиква развитието им.
Колкото до второ мнение,ще се проверя следващият месец.