0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Прекалено мъжки черти при момиче
« -: Октомври 27, 2008, 23:34:58 pm »
Аз съм едно съвсем младо момиче и имам прекалено мъжки черти. Ето какво ме притеснява малък бюст, огромно окосмяване и въобще прекалено мъжки черти. Гласът ми е мъжки и не клони към женски, а е нещо средно. Краката ми са доста окосмени, но се търпи. Имам си епилатор, но понякога ми писва.Като се погледна в огледалото гола приличам на мъжкарана. Много се притеснявам от гласа си. Ходила съм на психолог и ми казаха че съм добре психически, а здравето ми е перфектно. След това отидох на ендокринолог и там ми препоръчаха да се явя на лека хормонална терапия - тип естрогени, защото нивото ми на тестостерон било високо и нищо чудно като стана на 40 години да ми поникне брада. Помогнете ми. Кажете ми какви медикаменти ще ми бъдат нужни за да се почувствам една добра жена и да привличам мъжете.На 24 г. съм. Живея сама. Ако сте виждали мъж със срамни устни, нещо подобно съм аз. Една мъжкарана!
Re: Прекалено мъжки черти при момиче
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2008, 21:30:25 pm »
Сьжелявам trendafilova,но виж някой друг форум, пусни там темичка с такива проблеми,защото тук с момичетата сме с други проблеми и не можем да помогнем,само мога да ти кажа да се обьрнеш кьм ендокринолог тьйкато, имаш почече мьжки хормони.И успех
http:
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2008, 10:36:54 am »
Най-добре се обърни към добър ендокринолог. Той ще ти назначи необходимото лечение. Доколкото знам тестостерона може да се контролира с медикаменти. Окосмяването няма да изчесне, но поне може да се спре увеличаването му.
*
« Отговор #3 -: Октомври 30, 2008, 17:48:47 pm »
и аз мисля, че с подходяща терапия може да се нормализира тестостерона ..
за окосмяването те разбирам напълно, понеже и аз имах този проблем когато бях в пубертета .. :? когато впоследствие започнах да използвам качествен епилатор, който да изскубва по-голямата част от космите с лукувицата - се разредиха значително, дори на опредлени места вече изобщо не ми растат ..
и не прави моята грешка да се занимаваш с бойни изкуства или други типично мъжки спортове .., защото още повече ще се задълбочи проблема . може заедно с хормоналната терапия да опиташ примерно йога - жените които знам че се занимават с нея са изключително грациозни ..

а по отношение на мъжете - докато сама не започнеш да се харесваш .., няма начин да накараш и някой мъж да те хареса ..
 истината е че никой не си пада по комплексари и колкото по-рано успееш да преодолееш комплексите си и се научиш да виждаш и хубавите неща в себе си, толкова по-добре за теб ..

пожелавам ти успешно лечение и малко повече самочувствие ..  :bighug:
*
« Отговор #4 -: Октомври 30, 2008, 19:16:34 pm »

Мило момиче, не бъди толкова скептично настроена.ходила си при един лекар и той е дал мнение.Отиди и при друг за твое успокоение.Сигурна съм, че ще справиш.Медикаменти не се взимат просто така. При всеки е строго индивидуално. Желая ти успех.