0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
цветна снимка къде.
« Отговор #40 -: Май 15, 2006, 12:17:22 pm »
Аз си правих снимка в петък в Тина Киркова и доколкото разбрах,трябва да се въздържаме до края на месеца.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
цветна снимка къде.
« Отговор #41 -: Май 15, 2006, 12:41:41 pm »
Gia,Лали има предвид ,че често изследват СУЕ /утайка/-взема се кръв от пръста.И затова ти казва,че става въпрос за утайка в кръвта.Но ако е увеличена говори за възпалителен процес.Ти само урина ли си давала?А не!Сега видях-пишеш,че си правила пълна кръвна картина.Там имаш СУЕ,не в урината.Незнам какво да те посъветвам.
*

Gia

цветна снимка къде.
« Отговор #42 -: Май 15, 2006, 16:20:55 pm »
Още веднъж благодаря, момичета!

Имам намерение скоро да направя няколко посещения при лекари и да разбера за този възпалителен процес.
А утре, ща не ще, ще отивам да правя снимката! После ще ви пиша резултата.
Благодаря и за пожеланията.
*
цветна снимка къде.
« Отговор #43 -: Май 15, 2006, 16:58:07 pm »
Цитат на: Gia
Имам намерение скоро да направя няколко посещения при лекари и да разбера за този възпалителен процес.
А утре, ща не ще, ще отивам да правя снимката! После ще ви пиша резултата.
Благодаря и за пожеланията.

Маркова изписва антибиотик след снимката, възпалителният процес по всяка вероятност ще се повлияе, така че не се притеснявай засега.
Пожелавам ти добри резултати утре!

P.S. Когато аз правих цветна снимка, антибиотикът се заплащаше отделно. Пиши ако има промяна.
*

silvanchence

• 1971
цветна снимка къде.
« Отговор #44 -: Май 15, 2006, 17:57:51 pm »
Забравих да питам,след снимката трябва ли да пия антибиотик.В петък правих,в сабота имаше леко слузесто течение,сега пак има малко.Първия ден имах малко болка в дясно,сега вече нямам.То май е късно да питам за антибиотици,какво мислите.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

balmi

цветна снимка къде.
« Отговор #45 -: Май 16, 2006, 16:11:45 pm »
Силванче, аз пих след последната цветна снимка доксациклин за 5 дена. Нищо не пречи да звъннеш на доктора и да го питаш, след като забелязваш, че имаш и необичайно течение.
*
цветна снимка къде.
« Отговор #46 -: Май 16, 2006, 16:53:23 pm »
Цитат на: silvanchence
Забравих да питам,след снимката трябва ли да пия антибиотик.В петък правих,в сабота имаше леко слузесто течение,сега пак има малко.Първия ден имах малко болка в дясно,сега вече нямам.То май е късно да питам за антибиотици,какво мислите.

Слабото слузесто течение може да се дължи на изтичането на контрастното вещество. Пиенето на антибиотик не е задължително. Ако имаш някакви притеснения, обади се на лекаря си.
*

silvanchence

• 1971
цветна снимка къде.
« Отговор #47 -: Май 18, 2006, 08:38:54 am »
Мина ми течението без лекарства.
Колко време след цветна снимка може да започнат опитите,същия месец става ли.

09.04.2009 г.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
цветна снимка къде.
« Отговор #48 -: Май 18, 2006, 08:44:22 am »
На мен лично ми казаха, че в месеца на снимката не е много препоръчително, защото това е рентгенова снимка, следователно има облъчване, което би могло да повлияе негативно върху качеството на отделената същия месец яйцеклетка.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

silvanchence

• 1971
цветна снимка къде.
« Отговор #49 -: Май 18, 2006, 08:48:02 am »
Вчера ходих при д-р Владимиров и ми каза кои дни тоя месец да опитваме и няма проблем,че е правена снимка.Така като ми казваш,се замислям.

09.04.2009 г.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
цветна снимка къде.
« Отговор #50 -: Май 18, 2006, 08:54:31 am »
Силве,
след като д-ра ти е разрешил, слушай го. На мен така ми каза тогавашния ми лекар. А ти защо всеки път поставяш под въпрос мнението на док? Трябва да му вярваш все пак, това също е желателно, за да успееш.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

Gia

цветна снимка къде.
« Отговор #51 -: Май 18, 2006, 10:08:35 am »
Здравейте отново, момичета!

Извинявам се, че не писах, но имах малко проблеми с нета.
Ами да ви докладвам. Във вторник правих снимката. Първо ми биха венозно обезболяващо, после започнаха с контраста. Да си призная честно, позаболя ме доста, но нали не можех да ходя никъде :lol:
Резултата, обаче е следния: Маркова бе точна, кратка и ясна. Лява тръба запушена, дясна тънка, но проходима. Каза ми 3 дни без секс, изписа ми антибиотик Курам 625 мг. и после да действаме /че тъкмо дясната тръба ми малко се разширила!/. После след лелката, да съм отидела при нея да видим какво ще правим. След снимката и на следващият ден кървях малко, ама ми казаха, че било нормално.

Аз отидох вечерта и при Александров и той малко ме отчая - каза "за лявата ти тръба нищо не може да се направи, може да направиш лапаро, за да видим дясната как е, защото това че пропуска, не значи, че не може да е увредена. И ако нищо не става - след време ИНВИТРО"  8O Притесних се, защото от всички доктори съм склонна най-вече на него да вярвам.

Това ми бяха премеждията. Сега съм в процес на мислене кой път точно да подхващам. Чакам да минат 3-те дни, да действаме този месец, а пък за следващият ще мисля.
Благодаря ви, че ме изслушахте! Весел ден
*

Соня

Re: цветна снимка къде.
« Отговор #52 -: Януари 10, 2007, 18:12:42 pm »
Доверете се на д-р Табакова,тя е добра специалистка
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
Re: цветна снимка къде.
« Отговор #53 -: Януари 12, 2007, 11:44:44 am »
Здравейте момичета,
На мен ми предстои снимка при Стаменов в края на месеца (съмнение за хидросалпингс). Някоя от вас правила ли е там и как е минала? Назначи ли ви някакви изследвания преди това?

Успешен ден на всички!
         Equally Destructive