0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

На какво се дължи?
« -: Декември 31, 2006, 12:34:47 pm »
Момичета днес ми е 6 ден откакто спрях Дуфастона и 33 ден от цикъла но М. все още няма...поддържам от 10 дни БТ между 36.7 и 36.9 а под мишницата темп се е заковала на 37 и 37.2...Сутринта правих тест и е отрицателен :( Моля помогнете на какво може да се дължи това,че взех много да се притеснявам...Имам болки в левия яйчник и гърдите ми са страшно напрегнати...тъпи болки в кръста и главоболие сутрин и вечер...Моля помогнете....
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: На какво се дължи?
« Отговор #1 -: Декември 31, 2006, 12:36:04 pm »
Не се притеснявай толкова. Продължавай с тестовете.
Ако има бременност ще се разбере, ако няма - също.
« Отговор #2 -: Декември 31, 2006, 13:31:01 pm »
А на колко дни след овуто показват тестовете....аз си мисля че  е станало към 20, 21-ия ден на цикъла ако е станало бебе...това означава че днес ми е 13 ден след овуто....
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Декември 31, 2006, 13:34:17 pm »
Е, на 13-я ден след овулацията е възможно да покаже положителен тест, но е малко вероятно. Изчакай да ти закъснее два-три дни..
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Декември 31, 2006, 13:35:46 pm »
Зависи от теста.......зависи как нараства ЧХГ......от много неща..  .
По принцип новия Престо го дават че показва 7 дена след ову. :D
Успех!
« Отговор #5 -: Декември 31, 2006, 13:42:45 pm »
Благодаря ви момичета аз правих шуър чек....аз не съм сигурна дали тогава е била просто предполагам... тогава ми показа и + тест за ову затова така смятам...незнам защото док ми каза че като спра дуфастона и трябва до 4-5 дни максимум да ми дойде а днес ми е 6 и малко след притесних да не да има някакъв проблем...пък и с отрицателния тест още повече се шашнах...:) И забелязах че цервикалната слкуз стана бяла като мляко и течна като вода...за първи път имам такава слуз..това лошо ли е?
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Декември 31, 2006, 13:46:56 pm »
Купи си Престо и направи пак тест!.Възможно е да си бременна.Дай Боже! :D
« Отговор #7 -: Януари 01, 2007, 17:08:15 pm »
Стискам палци да си бременна :)
"Шуър чек" по принцип го дават за след закъснението на цикъла.Дано да има с какво да се похвалиш :bfp1: