0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Въпрос за видеозон
« -: Декември 23, 2006, 22:05:54 pm »
Здравейте!
В петък ходих на лекар, исках преглед, за да видя дали се е "изчистил" поликистозния ми десен яйчник (1 месец пия противозачатъчни за целта). Тя ме прегледа на обикновен видеозон, т.е. не вагинален и каза, че не вижда кисти.
Та въпроса ми е - вижда ли се достатъчно добре САМО на такъв видеозон и да ходя ли пак да я врънкам за вагинален? :ask:
Лека вечер!
*
Re: Въпрос за видеозон
« Отговор #1 -: Декември 23, 2006, 23:02:21 pm »
Много странно какво вижда с коремен видеозон? Никога не са ми преглеждали яйчниците с такъв, а САМО с вагинален.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Декември 23, 2006, 23:05:44 pm »
Вижда се идеално.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Декември 24, 2006, 08:25:22 am »
Мен са ме гледали и на двата видеозина през ден и резултата беше един и същ.Значи се вижда. :D
*
« Отговор #4 -: Декември 24, 2006, 12:03:01 pm »
Мерси за отговорите!Аз отидох с нагласата за вагинален, ама тя каза само коремен...Може би трябва да се науча да бъда по-настоятелна!Пък и, нали,уж са лекари...и разбират...:dontknow:
  Весело изкарване на празничния ден! :bighug: :occasion10:
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #5 -: Декември 24, 2006, 18:07:04 pm »
Преди години ходих при един лекар/и аз не знам защо точно при него/ та той беше сигурно на 100 години.Да са ме преглеждали на видеозон тогава 2-3 пъти.Та въпросния д-р дори нямаше такова чудо и ми направи обикновен гинекологичен преглед на който ми каза всичко, което съм чувала след това от останалите лекари.Та...и аз си мисля, че и с коремен видеозон се различават кистите.