0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,прочетох всички 15 страници на справочника,но открих само едно две мнения.Аз съм с преждевременно раждане Април месец тази година,за съжаление бебето почина.Сега трябва да избера кой доктор да ме гледа при евентуална следваща бременност.Дилемата ми е между д-рГунев от М.Д. и д-р Дяволов.От Гунев имам впечатления и то много добри,но за Дяволов нямам,а той е малко по-подходящ,защото искам да раждам със секцио/а той бил цар на това/.
   Незнам какво да правя,трябва ми повече инфо.
   Благодаря ви и успех на всички. :bighug:
*
Re: Моля за информация за д-р Дяволов,М.Д.-София
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2006, 18:23:42 pm »
Здравей. Аз съм пациентка на д-р Дяволов. Препоръчан ми е от друг професор, който ме лекуваше, докато забременея. Дяволов ми следи бременноста, раждах при него с уговорка предварителна. Доволна съм и като човек, и като специалист. Удържа си на думата, той ме пое , идваше в реанимация, после горе в стаята. Ако те интересува друго, питай да ти кажа. Има и други раждали при него.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #2 -: Октомври 26, 2006, 00:08:47 am »
Nia72,много ти благодаря за отговора.Вече бях загубила надежда,че някой въобще ще ми отговори.Ти как ражда при него?Аз искам секцио, той бил много добър в секциото.А като си проблемна бременост/имам в предвид мене си/,може ли да ходиш по-често на прегледи при него?Ако например ми се наложи в 2 сутринта да му звънна,дали ще може?Аз съм много наплашена от предишната ми бременност и незнам как ще се справя с нова такава,искаме си щом ме притесни нещо да мога да отида да ме види и да се успокоя. Незнам дали ще можеш да ме разбереш-аз съм интилегентен човек,не бих притеснчвала хората за глупости/знам,че не съм им единствената пациентка/,но съм много наплашена вече.
   Извинявай,май стана дълго.
   Благодаря ти още един път,че ми писа.
   Поздрав:Ася
*
« Отговор #3 -: Октомври 26, 2006, 17:29:59 pm »
Аз бях секцио планувано. Термин 29.01 а секциото беше на 17. 3 седмици преди това постъпих при него в патологията под наблюдение. И аз съм проблемно забременяла.При мен беше категорично забранено да раждам нормално първо от професора, който ме оперира и после идва още 1 професор за консулт.Отиваш при него, уговаряте се и после няма никакъв проблем.Идва без проблем по което и време да го притесниш.Внимателен е , работи бързо , казват, че е един от най добрите в областта.Лично аз съм много доволна. Ако искаш повече инфо за него има писано доста в бг.мама. успех ти желая, и ако те интересува друго питай.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #4 -: Ноември 01, 2006, 12:45:19 pm »
Това е доктора, който ме лекува в МД. Много добър специалист е! Лично аз само на него имах доверие!
*

LUNA

« Отговор #5 -: Януари 07, 2007, 22:32:01 pm »
 :twisted: Здравей АСЯ. Пиче ти едно много огорчено и изстрадало момиче вследствие на некомпетентността на въпросния доктор.
Като постъпих в Майчин дом сключих договор с ДЯВОЛА.
Изразявам се  крайно,но не мога да намеря по-мило определение за лекар, който държи бременна с диагноза напълно непозната за него-двурога матка с периодично кървене покрай датата на цикъла. В тази област на Патологичната бременност доктора е абсолютен ЛАИК. Никога и на никого не пожелавам да друга бременна да преживее АДА през който минах аз.
Този ПРОФЕСИОНАЛИСТ ми даде надежди да лежа, след като в 16гест.седмицаскръвта изтече и част от околоплодната течност- още шест, т.е. до 22гест.седмица. Тогава окончателно изтекоха околоплодните ми води, след което бях оставена да се мъча като безпризорно псе(без успокоително и дори клизма) докато родя-благодарение на съпруга ми.
БЯГАЙТЕ ОТ САТАНА ДЯВОЛОВ................
« Отговор #6 -: Януари 25, 2007, 11:03:31 am »
Моя близка преди 2 години, също пострада от него.По същия начин с уговорка,беше я оставил няколко дни с контракции, без да я приеме в болницата, под предлога че е още рано за раждане.Накрая всичко свърши с фатален край, бебенцето се беше задушило в майката.