0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дълго се рових да намеря матеряли за доктор Конова от Плевен и все намирам стари и стари. Искам да ми разкажете колкото се може по бързо нещо за нея 4е в петък съм си записала 4ас при нея. Кой моми4ета са ходили при нея какви впе4атленията имате от нея?
Занимава ли се с стерилитет? Как върират при нея цените?
Благодаря ви много моми4ета 4е ви има.
       Ще 4акам бърз отговор.

Целувам ви вси4ки.
« Последна редакция: Декември 04, 2006, 19:46:50 pm от Мели »

*
Re: Помогнете ми
« Отговор #1 -: Декември 04, 2006, 18:21:45 pm »
 аз лично не съм ходила при нея, но всички тук много я хвалят, така че не му мисли, сигурна съм, че ще ти обяснят момичетата с какви пари да тръгнеш
Re: Помогнете ми /мнения за доц. Конова - бел.мод./
« Отговор #2 -: Декември 04, 2006, 20:16:11 pm »
Много е внимателна и съпричастна. Отделя достатъчно време за консултацията. Успех!

lb2f
*
« Отговор #3 -: Декември 04, 2006, 20:19:29 pm »
Здравей, aneta! :)Доцент Конова е добър специалист и много отзивчив човек. Тя се занимава с имунологичните проблеми. И да ти кажем какви са цените, няма да ти помогнем много, защото тя разпитва всеки пациент за личната му история и на базата на разказаното преценява какви изследвания да назначи. Така че, когато отидеш при нея не спестявай нищо, за да може да ти помогне, ако проблема е в нейната компетенция.
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #4 -: Декември 04, 2006, 21:34:55 pm »
Анета, аз бях при нея на 5.10 И аз съм с прекрасни впечетления.Казах й че искам да ми направи ВСИЧКИ изследвания.Д-ра ми беше назначил едни, но аз реших, че така или иначе съм отишла искам да изследвам всичко.Бях на 5-ти ден от цикъла и пуснахме хормони - 15 лв. всеки.Тя ми обясни и написа кое изследване на кой ден се прави.Хламидия - 15 лв.Следващия месец на 3-ти ден пратих серум за изследване на яйчников резерв Inhibin B- 55лв.Дано съм ти била полезна.
За консултацията не се плаща.  :)
*
« Отговор #5 -: Декември 05, 2006, 09:02:44 am »
Благодарв ви много моми4ета радвам се 4е ви има за да ни помагате.
Разбира се 4е ще ида искам някой да ми помогне да ми каже какво е как ще продължаваме на пред и какво ще следва. Ане както до сега моята докторка нищо да не ми казва и само да вика има време.
Благодаря ви моми4ета 4е ми помогнахте.
Желая успех на вси4ки и скоро да има радосна новина.

« Отговор #6 -: Декември 05, 2006, 10:42:18 am »
Чудесен човек и лекар! Запознава се детайлно с всеки случай и тогава назначава необходимите изследвания. Ходенето до Плевен си заслужава. Успех, Aneta!