0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, често ми се случва 4-5 дни преди датата на М да имам зацапване след секс (никога през другите дни). Зацапването е по-скоро примеси на тъмно кафява кръв която е смесена със спермата, през деня нямам нищо по бельото. На какво може да се дължи това и на вас случвало ли се е? :?
Re: Зацапване след секс, няколко дни преди М?
« Отговор #1 -: Ноември 23, 2006, 10:56:27 am »
Аз също съм имала зацапване преди М, но никога не е била примесеба със сперма.Все пак мисля,че няма защо да се притесняваш за това.Нормално е!!! :hug2:

« Отговор #2 -: Ноември 23, 2006, 11:03:57 am »
Аз нямам такъв проблем, но не мисля, че е нормално  :( Всяко кърваво течение извън менструалното не е нормално. Консултирай се с доктора си.

lb2f
« Отговор #3 -: Ноември 23, 2006, 13:04:08 pm »
На мен пък ми се случи днес за първи път такова зацапване и  отварям тук и чета точно твоята тема . Но  не точно както ти го описваш, а по-скоро кървави капчици примесени със спермата. Освен това съвсем леко зацапване имах преди 4 дни пак след секс.
Лошото е обаче че не знам този М кога ще дойде щото вече съвсем се обърках. Както и да е, утре и без това мислех да посетя гинката за едни резултати и ще я питам , ама се съмнявам да ми отговори. :dontknow:
*
« Отговор #4 -: Ноември 23, 2006, 13:14:24 pm »
Планирала съм посещение при док за началото на другия месец, в чужбина съм и лошото е че застраховката ми не покрива гинекология. Ще трябва здраво да се плаща :(. Затова, искам да разбера доколко това зацапване представлява проблем. Искам да се съсредоточа върху съществените неща. Ще съм благодарна за всеки отговор.
*

puzzle

« Отговор #5 -: Ноември 23, 2006, 13:26:47 pm »
И на мен ми се е случвало дори бях пуснала тема тук "Кървене по време на секс".
Преди около две години ми се беше появило такова "нещо". Оказа се, че е раничка. Мазаха я и се оправих.
Наскоро пак ми се случи и бях убедена, че отново е цъфнала въпросната раничка само, че при прегледа се оказа, че я няма.
Според два броя лекарки, зацапването е в резултат на раздразване на матката, защото аз кръввам само при определени пози :oops: :oops: :oops:
« Отговор #6 -: Ноември 23, 2006, 14:12:33 pm »
Аз със сигурност нямам раничка, а и не съм имала никога. Продължавам да разсъждавам и си мисля, че наистина е възможно някакво раздразване на матката. А дали не би могло да е раздразване и на самото влагалище, ако е било по-сухо и/или размерът е по-голям  :)?
*
« Отговор #7 -: Ноември 23, 2006, 15:19:03 pm »
При мен това зацапване го няма през другите дни от цикъла, определено се появява когато ми наближава менструацията. Позата почти не я сменяме. Не мога да си обясня откъде идва това кървене и как е свързано с М.? :? Аз имах раничка на шийката, която е горена преди около 9 месеца. За това главно ще ходя на преглед.
*

Малечка

« Отговор #8 -: Ноември 23, 2006, 22:12:59 pm »
Момичета,аз преди около месец бях на гинекологичен преглед и при самият преглед и взимането на цитонамазка гинеколога каза,че ми е кръвнала матката,но въобще няма проблем от това!След около час имах малко кръв стекла се,но после нищо.Така,че най-вероятно по време на самият секс се е засегнала матката и за това е кръвнала ,а и е била примесена със сперма,но при мен не беше тъй като не се е получило в следствие на секс.
Така,че не се притеснявай-отнася се за авторката на темата!!!
 : :kiss:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #9 -: Ноември 24, 2006, 17:51:18 pm »
Ами правете любов бе момичета, нежно и страстно, така няма да се стига до нараняване на влагалището и матката.  :D :D :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #10 -: Ноември 26, 2006, 00:12:07 am »
 8O Засега не сме стигали до садо-мазо, но благодаря за съвета.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #11 -: Ноември 27, 2006, 23:47:50 pm »
8O Засега не сме стигали до садо-мазо, но благодаря за съвета.

Ами аз не съм и имала това в предвид. Репликата ми беше по-скоро към това изказване  :D
Аз със сигурност нямам раничка, а и не съм имала никога. Продължавам да разсъждавам и си мисля, че наистина е възможно някакво раздразване на матката. А дали не би могло да е раздразване и на самото влагалище, ако е било по-сухо и/или размерът е по-голям   :)?

Ако няма пред кого да се похвали момичето нямам против ама да го направи напараво. Ако пък не търси хвалба просто е нормално при по-бурен (така да се изразя) секс да се получат и такива работи.[/b][/i][/color]
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #12 -: Ноември 28, 2006, 10:07:08 am »
 Скоро имахме лекции по АГ и лектора доцент ни каза, че кървене може да се получи при секс когато е наране цервикалния канал който е богат на кръвоносни съдове и не е опасно. Може да се случи при много момичета в зависимост от размерите на партньорите  :lol:. А и ти каза, че е 3,4 дена преди М, това може да е и имплантационно зацапване но ако е еднократно
*
« Отговор #13 -: Ноември 28, 2006, 13:48:23 pm »
Явно при мен е свързано с менструацията, защото ми дойде. Започвам да се чудя дали нямам някакви хормонални проблеми. :?