0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ - РЕЗУЛТАТА ОТ БИОПСИЯТА
« Отговор #20 -: Ноември 18, 2006, 00:02:03 am »
Много момичета са горени с лазер. Било то заради раничка на шийката на матката или заради предракови клетки т.нар. дисплазия. И мен ме гориха през август. Това не пречи на забременяването. Имам колежка, която преди 4 г. са й горили раничка, нова не й се е появила и сега е бременна. Когато разбрах преди време, че имам дисплазия първа към втора степен се изплаших адски много и от това, че заради дисплазията някога, ще ми се наложи да родя със секцио. А като чета в другия женски форум, много мами доста бързо се възстановяват след секциото. Всичко е индивидуално разбира се. Моят съвет е да не чакаш, докато родиш. Отиди на лазер, ако така те съветват лекарите. На моя приятелка, която е била с много тежка дисплазия й е правена конизация - операцията, при която се изрязва част от шийката на матката. По-добре е да ги премахнеш тези клетки, отколкото да си правиш биопсии на всеки 3 м. и да трепериш. Още повече така състоянието ти може да се влоши, а със сигурност няма как да се подобри. Не съм я чувала тази лекарка от Пета градска, но нищо не пречи да отидеш и при нея. Успех и смело напред. Лазерът не е болезнен, както вече ти писах. Попов ли те кара да чакаш да раждаш???
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #21 -: Ноември 18, 2006, 16:36:44 pm »
Координати на доц. д-р Мария Попова
9268181 е в болницата
« Последна редакция: Септември 08, 2009, 22:20:48 pm от ultra »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #22 -: Ноември 19, 2006, 17:48:30 pm »
Здравейте момичета! Благодаря ви заподкрепата която ми давате.
Попов ми каза лазер. Но другия хирург който прави конизация на моя приятелка преди 4 месеца категорично ми го забрани, а също така и по време на колпоскопа видя че всъщност измененията са 3 а не 2 както беше казал Попов. Освен това са и на различни места. Може би точно това го претиснява? Мой приятел лекар също каза че е за предпочитане да не ми правят нищо сега...
Незнам какво да кажа вече...Достатъчно съм объркана и самамата аз незнам накъде и накого да вярвам.

Мели благодаря ти за кординатите. Ще пиша какво се е случило.

Благодаря ви на всички  :bighug: