0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Жени

Лапаро по каса във Варна
« -: Октомври 19, 2006, 10:09:20 am »
Здравейте!
Има ли някой от вас представа къда във Варна може да се направи лапароскопия по здравна каса и ако да какви са условията в клиниката (центъра). Имам направление и ми се ще да го употребя.
Благодаря предварителноз а информацията!
Re: Лапаро по каса във Варна
« Отговор #1 -: Октомври 19, 2006, 11:15:33 am »
В АГ Варна.
*

Жени

« Отговор #2 -: Октомври 19, 2006, 14:50:17 pm »
Благодаря! :D
А някой правил ли е лапаро там и при кого?
« Отговор #3 -: Октомври 19, 2006, 14:55:09 pm »
Moя приятелка прави там лапаро при Александров.
« Отговор #4 -: Октомври 21, 2006, 13:15:08 pm »
Лятото правих лапероскопия при д-р Александров в АГ.Условията там са приемливи, дори добри.Бях с направление и платих само престоя в болницата.Единия ден ме оперираха, на следващия ме изписаха.
Но ми се струва, че трябва да се уговориш с лекар, който да те оперира и да уточните подробностите.Сега д-р Алексндров май е доста зает, но можеш да го попиташ.

*

Жени

« Отговор #5 -: Октомври 23, 2006, 11:02:04 am »
Здравейте, момичета!
Успешна седмица на всички! :D
Благодаря за информацията! Малко се стряскам като чуя АГ Варна, много момичета си заминаха там. Ако помните последният случай с една адвокатка от Варна, познавах момичето много добре. По принцип интервеницията си е лека, но ме е страх от инфекции.
По принцип и аз се бях насочила към Александров, но мислех, че има само частна практика, явно съм бъркала.
« Отговор #6 -: Октомври 23, 2006, 11:25:27 am »
Не бъркай тези случаи с твоето предстоящо лапаро и не си пълни главата с излишни страхове. Ти ще си на друг етаж и други хора ще отговарят за теб :) Колкото до Алесандров, той работи в клиника "Кисьови" до гарата, и в АГ-то, като ембриолог към екипа инвитро.
« Отговор #7 -: Октомври 30, 2006, 14:13:51 pm »
Здравейте момичета.Аз по принцип съм от форума на бг мама ,но понеже на мен преди два дни ми правиха лапароскопия точно във АГ Варна та реших че може да съм полезна на някой.Единственото лошо което ще кажа е ,че лапарато не се поема вече от здравната каса.Моето беше при Козовски отначалао бях малко скептично настроена от това че ще съм точно при него (аз държах при др.Александров,но по ред причини той сега не ги правел тези опер.а аз нямам време да чакам ),но сега искам да кажа че вообше не съжелявам за това че Козовски ме оперира даже съм му много благодарна и ако някой ден ми се наложи пак нещо подобно вообще няма да се замисля и пак при него ще отида.Ако някой го интересува нещо по конкректно нека да ме пита,че да не ви пълня главите със това как минава цялата процедура.Писах понеже момичето по горе се двуомеше дали да избере АГ Варна а аз лично останах много доволна и предполагам че ако отиде там и с нея ще е така
*

Жени

« Отговор #8 -: Октомври 31, 2006, 11:38:41 am »
Здравей, venig!
От кога лапарото не се поема от НЗОК?!? Доколкото знам Александров избягва да поема случаи по кл. пътека (може би от финансови съобръжения). Аз имам преглед днес при него и ще разбера дали ще ме поеме или ще трябва да търся друг вариант. Благодаря ти за коментара за Козовски.
« Отговор #9 -: Октомври 31, 2006, 12:41:58 pm »
Д-р Александров прави лапаро по каса! Знам го със сигурност, защото на моя позната беше по каса.  :) Финансовите съобръжения не играят роля при него.
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #10 -: Октомври 31, 2006, 13:14:21 pm »
Да, за жалост, Рози, вече не се поема от касата.  :( :(
Мисля, че от 1-ви септември влеза в сила.
Сигурно решиха, че станаха много по касата и защо да не изкарат някой лев от това.
Лапароскопия без касата е около 600 лв (без изследвания), а VIP- 800 лв (АГ- Варна).
No body is perfect, i`m NOBODY!!

« Отговор #11 -: Октомври 31, 2006, 13:34:44 pm »
Значи все пак не говорим за финансови съображение, а за поредния натиск към стената.
Тъпата каса.....какво ли поема вече  :? :x
Нямах идея, че и там са ни отрязали квитанциите  :?
Всеки ден нещата вместо да се подобряват, стават все по-зле и по-зле  :(
*

Жени

« Отговор #12 -: Октомври 31, 2006, 14:34:20 pm »
Благодаря ви, момичета!
Поне да отида подготвена на прегледа.
Нали имаше една приказка - човек веднъж се ражда и веднъж умира. Държавата е решила да ни одере кожата от гърба, щото искаме да раждаме!
Ама де ни ви пука, както казва мъжа ми само първите 100 години ще са така! 8)
*
« Отговор #13 -: Октомври 31, 2006, 17:47:21 pm »
Здравейте.Реших и аз да се включа тук.Септември бях на лапаро при Александров - чудесен док и Човек.За съжаление наистина сега той не прави операции защото е мн зает в инвитро центъра в АГ-то, с тях се занимава само Козовски.По каса лапаро там не се прави вече от 1 септември/финансовите съображения са последни при Александров/За съжаления ще трябва да си приготвиш около 600 лв Жени.Обесниха ми че 300 са за АГ-то и 300 за фирмата на която са инструментите за лапарото.Условията са добри - но там си все пак само за 2 дни.Успех!
*

valcheto

« Отговор #14 -: Ноември 16, 2006, 09:12:39 am »
При младия Козовски ли беше - Георги Козовски?