0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Като удавник за сламка, всичко приключи
« Отговор #20 -: Март 07, 2007, 10:50:55 am »

Мила sunnyflower, искренно съжалявам за това, което си преживяла.

За съжаление не винаги това, към което се стремим го постигаме и се налага да преминем през много изпитания.
За мен е важно да не се предаваме и да продължаваме да мечтаем.

Искам да те окуража и да ти пожелая успех във втората процедура!  

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #21 -: Март 07, 2007, 13:58:33 pm »
Искрено се надявам следващия път да е успешен за теб.
Този път по който сме тръгнали е много трънлив и неизвестен.

Пожелавам ти много сили и кураж.

Успех.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #22 -: Март 07, 2007, 14:59:52 pm »
sunnyflower, искрено съжалявам, че така се е получило :bighug: :bighug: Следващия цикъл вече ще е ТВОЯ, още повече, че док. знае как реагира организма ти и ще започне с друг протокол средващия път! Горе главата!
 :bighug:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #23 -: Март 07, 2007, 15:29:17 pm »
Горе главата! Не преставай да вярваш!!!! Болката ще отмине, и един ден ще се радваш на своето детенце!!!! Бъди оптимист!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #24 -: Март 07, 2007, 17:57:37 pm »
 Всички сте много мили момичета, това ми стопля тъжната и изплашена душичка.
Благодаря ви за окуражителните думи и за опита който споделяте с мен. В момента ми е адски трудно, изпитвам постоянна болка вътре в мен и ми е много трудно да се съвзема особенно когато виждам че моя съпруг преживява много по трудно нещата и изпада в едни състояния които ме измъчват много като го гледам, но това вече е тема за емоционални проблеми, която може би ще пусна там.

Искрено се надявам втория опит да се получи с мен защото и идея си нямам как ще продължа  след това. Аз съм с високо ФСХ и един яйчник с изчерпан резерв и също не очакваме да направя много фоликулчета, но поне да успеят с новия протокол да растат с еднаква сила и големина. Сега имайки в предвид моя проблем с ФСХ направих 7 фоликулчета но бяха толкова различни по размер. Дано новия протокол проработи  момичета дано защото чувствам че потъвам в една голяма черна дупка и излизане от там няма да има защото боли много боли, но дано греша.

Благодаря ви от цялото си сърце и душа, че толкова ме подкрепяте, вие сте моята упора.
*
« Отговор #25 -: Март 07, 2007, 18:04:44 pm »
Sunnyflower, ще ти стискаме палци следващата процедура да е по-успешна и резултата от нея да е  :bfp:  :sucky:  :stroller:.
« Отговор #26 -: Март 07, 2007, 21:18:42 pm »
Миличка, съжалявам много. Силно се надявам това да е последният ти неуспешен опит. Горе главата :)
*
« Отговор #27 -: Март 07, 2007, 21:28:22 pm »
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ миличка, натъжих се много като те прочетох...
Минали сме почти всички тук през тази болка. Това, което мога да ти кажа е нещото, което не се уморявам да повтарям:
Битката да бъдем майки е обречена да бъде спечелена. Трябва само много силно да го искаме и да се борим за това.

Горе главата - ще успееш
В очакване ....
*
« Отговор #28 -: Март 07, 2007, 22:07:26 pm »
Много съжалявам, за това, което си преживяла. Аз също реагирах много зле на стимулацията, без да имам изобщо някакви индикации за това, даже преди да почна се притеснявах от хиперстимулация. Знам, че в момента ти е много тежко, но следващия път със сигурност ще стане. Сега лекарката ти знае как реагира тялото и ще потърси друг протокол, които да даде резултат. За съжаление, не винаги при стимулация тялото реагира по начина, по който трябва и първия път винаги е най-труден.
Пожелавам ти успех следващия път и не се предавай!  :bighug:
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #29 -: Март 07, 2007, 22:30:12 pm »
Съжалявам, но трябва да намериш сили да продължиш и съм сигурна, че си много силна!!! Ще бъдеш майка щом го искаш силно, не спирай да вярваш!!!

*
« Отговор #30 -: Март 08, 2007, 13:31:33 pm »
Не се отчайвай и не се предавай!Знам че ти е трудно да вярваш, но си мисля че в подходящия момент всичко ще се нареди.
« Отговор #31 -: Март 09, 2007, 14:35:19 pm »
Миличка, не се отчайвай, бъди оптимист! Ще стискам палци следващият ти опит да е успешен. Щом искаш толкова силно да станеш майка, няма начин да не успееш!
 :bighug: