0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Проходимост на тръбите?
« Отговор #20 -: Януари 22, 2007, 15:55:49 pm »
не мислете за болката, а за бебето, което ще се получи. при мене всичко мина ок след снимката, даже отидох на работа, така, че няма място за притеснения и пожелавам на всички по две черти в най скоро време. :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #21 -: Януари 23, 2007, 14:17:34 pm »
Здравейте и от мен.Аз лично съм правила и лапароскопия и цветна снимка,но и сега да ми се ноложи ще избера снимката.Не боли чак толкова много и болката е временна.Още повече че не ми се вярва да има клиника в която да не слагат обезболяващо-обикновенно преди снимката.Все пак нека не забряваме че лапарото си е операция-защо трябва да се изживява ужаса от нея и трудното възстановяване.Да тръгваш си на другия ден имаш само 3 малки конеца но рязаното си боли колкото и малко да е.Според мен цв.снимка е по-добрия вариант.Желая ти успех което и от двете да избереш резултатите ти да са отлични.
« Отговор #22 -: Януари 26, 2007, 10:55:58 am »
Здравей, Маги! Аз съм минала и през снимка,и през лапароскопия. На снимката тръбите ми излязоха запушени , а на лапарото - съвсем наред, но ми откриха сраснал яйчник. Затова и аз като повечето момичета смятам, че лапарото е за предпочитане, защото освен, че е по - точна диагнозата се откриват и други проблеми!
Желая ти от сърце успех! :D
« Отговор #23 -: Януари 26, 2007, 17:21:44 pm »
Аз по принцип имам голяма търпимост към болка и рядко се оплаквам, но когато ми правиха цветна снимка изпитвах по време на снимката и може би 2-3 чака след това страхотни болки, та чак свят ми се зави. Не искам никога повече да ми се случва. За сведение - не ми сложиха никаква упойка. Резултат от снимката - двустранно запушени маточни тръби.
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
*
« Отговор #24 -: Януари 26, 2007, 19:31:38 pm »
Ивет,искренно съжелявам за лошите резултати.Не се притеснявай всичко ще е наред нали има начини за отпушване.Относно цветната снимка тя също дава данни и за други проблеми.При мен например благодарение на нея се видя миомен възел който по дриг начин нямаше да се види.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #25 -: Януари 26, 2007, 21:09:25 pm »
Здравей, Маги! Аз съм минала и през снимка,и през лапароскопия. На снимката тръбите ми излязоха запушени , а на лапарото - съвсем наред, но ми откриха сраснал яйчник. Затова и аз като повечето момичета смятам, че лапарото е за предпочитане, защото освен, че е по - точна диагнозата се откриват и други проблеми!
Желая ти от сърце успех! :D

Не, не, това са два различни метода, които не са взаимозаменяеми.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу