0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Искам бебе
« -: Ноември 08, 2006, 13:24:15 pm »
Здравейте,
Април месец ме оперираха от киста на десен яйчник, която се беще спукала и имаше разлив на кръв в корема ми, по време на операцията е станало ясно че има и двустранно запушване на тръбите и са ги отпушили. Казаха че най вероятно са запушени от стара хламидийна инфекция, но аз съм си правила изследвания и всичко е било наред.
Сега 7 месеца след операцията все още бебе няма. Преди няколко дни правихме спермограма и всичко беше наред. Док каза Декември да направим една цветна снимка и ако има проблем да се запишем за инвитро. Боже толкова ме е страх от тази снимка - не от самата манипулация,болката минава и се забравя, страх ме е от резултата.
Re: Искам бебе
« Отговор #1 -: Ноември 08, 2006, 13:28:30 pm »
Стаси, стахът не помага, пречи :) Всяка от нас има такива притеснения, аз също, но е важно да имаш план за действие, който да следваш. Така, че кураж и успех!!!
Впрочем, каква беше кистата, казаха ли ти? Да не би да е била шоколадова?? А при кой доктор си?

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2006, 13:37:20 pm »
Аз съм от Пловдив, чесно казано незнам каква беше кистата, знам само че хистологичния и анализ беше добър - не е злокачествено, че яйчника е запазен. Докторът ми д-р Пелев. Много съм доволна малко е дирекнет но вече това го приемам за положително това качество.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Ноември 08, 2006, 14:17:39 pm »
Стаси, той е добър док., но аз лично не успях да му се доверя. Та той ме "опирира още от вратата" - хехе направи ми клиновиден разрез на яйцата  :lol:
Дано резултатите от цветната снимка са добри, иначе самата процедура е кратка и не много болезнена. Къде ще я правиш?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #4 -: Ноември 08, 2006, 14:24:14 pm »
Снимката наистина не е страшна, стискам палци за добър резултат!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #5 -: Ноември 09, 2006, 17:10:33 pm »
Ами ще я правя декември след като ми свърши. Все още има надежда че до тогава може пък да стане и бебе.
Дано!