0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #80 -: Юли 09, 2006, 10:58:35 am »
Защо не се обърнеш кам др Монастирска аз сам много доволна от нея
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #81 -: Юли 09, 2006, 13:36:17 pm »
По-добре направо да отиде при Маркова и Александров!
Матей - 1.04.2006 г
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #82 -: Юли 09, 2006, 13:44:46 pm »
За съжаление и във този форум няма много писано кои са добрите и лошите доктори и защо.Има засегната тема, но който е доволен от лекар не пише защо, а звучи като реклами.
Цитат
Прави сте.Но проблема е че искам да се следя и преглеждам в Майчин дом, заради удобствата там, и някак си ако избера друг лекар там, неизбежно ще е някой ден Халачева да не ме среща в коридора и да се получи неудобна ситуация.А и незнам защо да е тя виновна? Радко извънматочната се вижда пради да стане белята.

Още в първите ти теми казах, че явно си при неточните лекари....още тогава казах че е добре да потърсиш ПОНЕ второ мнение, а не да се оповаваш на един лекар. След толкова грешки и разминавания все още искаш да си там. ОК> Няма проблеми, но честно казано, мила, няма как да кажем че ТОВА е твоят лекар. И аз като Пета съм била пациент на Халачева.Е, няма как да кажа,че това е лекарката, при която искам да съм. Не мога да си кривя душата. Знам какво искаш да чуеш, но по-скоро от доста време се опитвам да ти кажа обратното. ОТИДИ ПРИ ДРУГ.....винаги имай две мнения от двама лекари поне....за твоя сигурност. Знам за удобствата с Майчин дом.....но бива ли за едните удобства да губиш време, нерви и пари? Мисля, че не си заслужава. Бях при тези удобства месеци, но както отидох там, още по-бързо си тръгнах след време. Аз лично нямам време за губене нито излишни пари, а ти? Пациента сам решава при кой да отиде мила, никой не е задължен на някой. Аз бях при Халачева....после и при Станева......е, и?!!?!?......не съм се чувствала неудобно.....и едва ли аз би трябвало да се чувствам така, при всичките въртележки, който се правят там и се губи ценно време за пациента. Няма да ти препоръчам лекар, за да не кажеш пак че е реклама. За всеки има и добри и лоши отзиви, но незнайно защо добрите се приемат за реклама,тъпо, но факт :) Прочети из фоума и сама си създай мнение, но за пореден път те умолявам.....НЕ СИ ПРАВИ КОМПРОМИСИ СЪС ЗДРАВЕТО САМО ЗА ЕДНИТЕ УДОБСТВА, И НЕ СЕ ЧУВСТВАЙ ЗАДЪЛЖЕНА ДА СИ ПРИ ЛЕКАР,  КОЙТО ЯВНО БИ ИСКАЛА ДА СМЕНИШ, НО ТИ Е НЕУДОБНО.
За пореден път УСПЕХ каквото и да решиш. Мисли с главата си и се поучавай от грешките, а не ги повтаряй! Съжалявам, че звуча някак поучително и назидателно, но не се сдържах, Каси. Мислех поне в тази тема да не се обаждам и да се опитвам да ти казвам, че явно Майчин дом не е мястото, но след като не искаш и да чуеш няма проблем. Нормално е да си объркана и неориентирана при всичките неща които ти се стовариха, но си мислех че поне малко ще се вслушаш в момичетата.
Надявам се всичко да се оправи и скоро да има добри новини от теб.
Поздрави:ВЕНИ
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #83 -: Юли 09, 2006, 18:50:21 pm »
Цитат
Пациента сам решава при кой да отиде мила, никой не е задължен на някой.

Цитат
Няма да ти препоръчам лекар, за да не кажеш пак че е реклама. За всеки има и добри и лоши отзиви, но незнайно защо добрите се приемат за реклама,тъпо, но факт  Прочети из фоума и сама си създай мнение, но за пореден път те умолявам.....НЕ СИ ПРАВИ КОМПРОМИСИ СЪС ЗДРАВЕТО САМО ЗА ЕДНИТЕ УДОБСТВА, И НЕ СЕ ЧУВСТВАЙ ЗАДЪЛЖЕНА ДА СИ ПРИ ЛЕКАР,  КОЙТО ЯВНО БИ ИСКАЛА ДА СМЕНИШ, НО ТИ Е НЕУДОБНО.
Цитат
За пореден път УСПЕХ каквото и да решиш. Мисли с главата си и се поучавай от грешките, а не ги повтаряй!

Послушай Черната роза. Права е. На мен ми отне повече от две години тази пуста преценка за доктора.
Няма неудобство - касае се за Твоето здраве и Твоето бъдеще , както и това на нероденото ти дете.
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #84 -: Юли 12, 2006, 11:33:53 am »
Е, ние които изобщо нямаме репродуктивни центрове и лаборатории и нямаме особен избор на лекари в градовете, които живеем изобщо не ни е "удобно" да лекуваме стерилитет. Аз лично съм посетила 3-ма лекари във Варна( работещи на 3 различни места), 2-ма в Пловдив, 1 в София, 1 в Плевен, като на повечето места съм ходила поне 3 пъти. Не живея в нито един от тези градове. Е, не ми е много удобно да си вземам отпуск за всяко посещение, но аз искам дете.
*
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #85 -: Юли 17, 2006, 13:13:57 pm »
Моята лекарка е Петинка Цветкова /говоря за Варна/
Била съм при Халачева и не ме излекува, с това което ми предписа, тогава имах бяло течение.
Чела съм във форум, но не помня кой /мисля че просто в google написах гинеколози+варна/ мнения за гинеколозите във Варна и за всички имаше и положителни и отрицателни мнения с различен превес, но за Петинка Цветкова имаше доста положителни и само едно отрицателно и то се състоеше в това че трябва да си запишеш час три седмици предварително.
Озовах се при нея като питах личната си лекерка за кого дават най-добри отзиви другите и пациентки.
има два кабинета - на ул.Битоля 1 /до окръжна болница/ тел.635708 - (но не знам дали не го смениха)
и на ул.Тодор Влайков  близо до ТУБ-диспансера. тел.603654
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #86 -: Юли 17, 2006, 18:02:52 pm »
Весчо, първата ми лекарка се радва на отличен имидж в нета, не съм прочела лошо мнение за нея, час при нея се записва винаги трудно и много предварително. Е и какво от това, как щеше да ми помогне тя, щом твърдеше че след цветна снимка не трябва да се допуска бременност в следващите 6 месеца, та видиш ли, в днешно време цветни снимки не се правят, правели се лапароскопии... Многото пациенти не са гаранция за нищо!!!


МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #87 -: Юли 18, 2006, 10:55:22 am »
Да Минники,
Вече съм съгласна и не я рекламирам, след постинга който пуснах вчера, в който описах лечението си и от Вашите реакции разбирам че вобще не трябва да я рекламирам..
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #88 -: Юли 18, 2006, 12:17:23 pm »
Весчо, успех!! Аз открих лекар, на който да поверя проблемите си, дано и ти откриеш твоя :balk_21:


МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

    вики

mnm
« Отговор #89 -: Октомври 28, 2006, 14:43:05 pm »
sivetvam te da se ovirnesh kim D-r monastirska ot Olimed zastoto tam podhojdat individualno kim vseki slu4ai, a ne kato drugite kato konveir
mislya 4e ste ostanesh dovalna i problemit ti ste se reshi


Пиши на кирилица.
« Последна редакция: Декември 24, 2006, 14:14:29 pm от Lali »
Re: mnm
« Отговор #90 -: Декември 24, 2006, 13:59:52 pm »
sivetvam te da se ovirnesh kim D-r monastirska ot Olimed zastoto tam podhojdat individualno kim vseki slu4ai, a ne kato drugite kato konveir
mislya 4e ste ostanesh dovalna i problemit ti ste se reshi
Някой има ли телефон, на който може да се запази час при нея?




*
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #91 -: Декември 25, 2006, 08:26:20 am »
телефона на клиника Олимед е 052/600027 ,аз лично съм много доволна.
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #92 -: Декември 25, 2006, 19:37:47 pm »
телефона на клиника Олимед е 052/600027 ,аз лично съм много доволна.

Много благодаря!  :D