Нека и аз да се запиша в тази тема.Д-р Табакова си я харесах от телевизията и още щом я видях реших,че това е човекът,на който мога да се доверя,Пациенти сме на клиниката от 2 години и за това време имам всички възможни изследвания и операции,които могат да се направят.Винаги са ми казвали какви какво следва,какви са вариантите и колко ще ми струва,за да си правя сметката кое кога мога да направя.Д-р Николов по време на лапароскопията освен,че ми направи пластика ми отстрани 2 миомни възела и куп сраствания,благодарение,на което аз вече нямам никакви болки нито по време на секс,нито по време на цикъл.По време на първото Ин витро организма ми реагира много зле на стимулациите и едни яйцеклетки тръгнаха бързо,а други бавно,но Д-р Табакова все пак успя да овладее нещата и имах един енбрион,който за съжаление аз не можах да задържа и направих спонтанен аборт в 4 седмица.Сега чакаме да ни одобрат за втори опит и нямам търпение да имаме успех всички ние!Това е мнението ми за РепроБиоМед и екипа,който работи там и освен това новата им клиника е страхотна!