0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мили момичета.Имам проблеми с овулацията и цикъла си и си правя хормонални изследвания.Пих хапчета за предизвикване на менструация и сега на 21-ия ден трябва да си направя тези изследвания,но се пада СЪБОТА.Едва ли ще намеря работеща лаборатория,а не е ясно кога пак ще ми дойде/.Според вас какво мога да направя.Дали е възможно да си ги направя в понеделник (23-тия ден)?

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Изследвания на пролактин и тестостерон?
« Отговор #1 -: Май 10, 2007, 08:55:45 am »
Точно тези два хормона нямат изискване към точно определен ден от МЦ, така че ги направи или на 20 ден /петък/, или следващата седмица. Успех и хубави резултати.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #2 -: Май 10, 2007, 10:31:50 am »
ela79, здравей! Ако си от Варна - Лаборекспрес работят в събота до обяд. Така, че няма пречка да си ги направиш и в събота. Моите изскледвания всичките са правени в събота, понеже ми е по-спокойно и не бързам за работа :wink: Ето ти координати за вс. случай 052/647-227 /или 337/. Ако искаш може и адрес да ти дам. :wink:
*
« Отговор #3 -: Май 10, 2007, 10:37:51 am »
Сомо да добавя, че mini е права. Можеш, когато си поискаш да ги правиш. Само прогестерона се прави "при равни-други условия" на 21-я ден /след 7 дена доказана ову/. :wink: Тук във форума ще прочетеш мнения, че имало значения от МЦ, но ...аз  от никой доктор или лаборант не съм чула изискване, освен 30 мин. почивка за пролактина и редицата изисквания преди да се тестваш в лабораторията. Аз моя пролактин първия път го изследвах на 43-я ден, понеже не ми дойде и на 5-ти ден. Показателите бяха завишени и двата пъти и то значително. Та все си е висок, независимо от фазата. Успех!
*
« Отговор #4 -: Май 10, 2007, 14:32:17 pm »
благодаря ви