0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кървене по-рано от очакваното?
« -: Октомври 03, 2006, 14:13:59 pm »
Мацки, вчера, на 12-ти ден от ову, имах зацапване, а днес направо си кървя - сигурно е М. Притесних се малко, защото никога, ама никога не съм имала М по-рано от 16-ти/17-ти ден след овулация, т.е. ЛФ мин.15 дни, обикновено 16, а сега 11-12?
Абсолютно съм сигурна за датата на ову, защото я следих с УЗ. На 7-ми ден след ову прогестеронът ми беше към горна граница, 23.8.

Какво е това кървене, взех да се притеснявам, да не се е появила пак някоя миома или полип :(

Благодаря ви за вниманието :D
Благодаря ти, Бени!

*
Re: Кървене по-рано от очакваното?
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2006, 16:52:15 pm »
Фреши, може да е нещо случайно за този месец. По някой път става, ако си била под напрежение, смяна на климата (я, какво топло стана времето) и още куп неща. Според мен си е нормален цикъл, просто те е изненадал малко по-рано. Не си мисли веднага, че е миома или полип. Все пак отиди да те види лекар като спре, за да не го мислиш.
Не се притеснявай излишно. И при мен често се случват подобни аномалии, особено когато съм нервна :(.
Успех! :)       
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2006, 17:06:38 pm »
 Бори е права Фреши, опитай се да си по-спокойна. Знам, че е трудно,но колко по лесно щеше да е всичко ако не си мислехме първо за лоши работи. И на мен много неща не ми се бяха случвали и си мислех,че съм като по книга, но уви...Последният ми цикъл доста ме изненда, колко притеснения щях да си спестя, ако не бях толкова сигурна,че при мен "такива" неща не се случват.
 Целувки, мила, сигурна съм, че всичко е наред :lol:
« Отговор #3 -: Октомври 03, 2006, 18:04:27 pm »
Благодаря ви, милички :D

И аз си мисля, дано е нещо извънредно само тоя месец, иначе на УЗ ме гледаха няколко пъти през месеца, но пък тия гадости трудничко се виждат на УЗ, особено ако не си тъкмо след М. А и нали имам няколко операцийки заради такива проблеми, трябва да съм нащрек :D

Мислех си, че цикълът се обърква като се променя овулацията, а не ЛФ, ама явно и това става.
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #4 -: Октомври 03, 2006, 18:18:17 pm »
Фреши душо, ако ще се почувстваш по-добре само да ти споделя, че и за мен беше изненада, след като ми дойде 13 дни след ову. Просто ме завари неподготвена :lol: Винаги ми е около 15-16 дни след, но какво да се прави, за всичко си има първи път :wink:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2006, 20:46:35 pm »
Фреши мила,при мен понякога при смяна на сезоните есен.....пролет цикъла ми прави отклонение!Идва ми малко по-рано или по-късно.
Може и твоето да е от смяна на сезоните....реакция на организма. :D
« Отговор #6 -: Октомври 03, 2006, 21:01:23 pm »
Ели, и аз тоя цикъл бях така. при стойност на прогестерона около 5 пъти над горна граница  (заради няколко спукани фоликули) на 7-ми ден след ову, започна да ми зацапва на 13-ти ден около обяд и на 14-ти ден ми дойде с пълна сила. аз очаквах поне един ден да ми закъснее примерно, но не би! бях в шок...

може да е от смяната на сезоните.
@ целува всички във форума и им желае щастие

http://www.bgphoto.net/Arabidopsis/
http://s9.bg.bitefight.org/c.php?uid=69366