0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

бременност???
« -: Ноември 15, 2006, 17:01:13 pm »
Здравейте, вчера направих голяма грешка спах с мъж от първа среща, но не това ме притеснява, а друго.. правихме го без предпазни мерки т.е. с прекъснат полов акт, но той много бързо свърши и имам опасения и много ме е страх, че може да е свършил в мен, всъщност не е свършил в мен, защото видях спермата в ръката му, но се опасявам, че много малка част може да е попаднала в мен, което може да е много фатално. :( всичко стана толкова бързо, че аз направо не можах да се осъзная, но като го попитах да не сме направили белата, той каза не сме спокойно.. но се притеснявам, защото нямам много опит в секса и съм само на 18, а той е на 30 и е доста по-опитен и знае какво прави, но все пак..
Искам да ви попитам евентуално не дай си боже ако е станало нещо още този месец ли трябва да ми закъснее? Трябва да ми дойде към 28 ноември т.е. цели две седмици след половия акт или ще ми закъснее чак декември??? много съм объркана в момента направо не съм на себе си, и кога точно се появяват симтомите на повръщане, апетит??? още в първите месеци на бремеността или по късно.
Re: бременност???
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2006, 17:11:49 pm »
Здравей - ако наистина си толкова уплашена и смяташ, че имаш основание за тревога има хапчета за спешна контрацепция!
Този сайт е за момичета, които имат проблеми със забременяването, а не с премахването на евентуално такова....Тук думата "майчинство" се приема за най-сладката и желана, а не като прокоба...
Така,че в бъдеще просто взимай предпазни мерки!!

Re: бременност???
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2006, 17:18:47 pm »
Aми като за начало поне ще ти е обица на ухото и няма да го правиш без предпазни мерки. :)
Презерватива не предпазва само от евентуална бременност, а и от много болести. А ако не искаш да си играеш със здравето в бъдеще ще взимаш предпазни мерки. Все пак презерватива не е измислен просто така. Ако мъжа не е искал презерватив, да си гледа работата - не си си намерила здравето на пътя.
След като сте го правили вчера, ако се притесняваш за евентуален фал - все още мисля, че има възможност да вземеш "Постинор".
Погледни адреса:
http://www.ladypill.com/what.php
http://www.ladypill.com/faq.php
Ако е късно вече - остава само да се молиш да не е станал гафа. Няма значение на колко години си, но искам само да ти кажа след като се чувстваш достатъчно голяма и готова да правиш секс, трябва да го правиш и с малко разум за теб и здравето ти. Защото каквото и да стане последствията остават за теб, а не за мъжете.
« Последна редакция: Ноември 15, 2006, 18:11:58 pm от BLACK_ROSE »
Re: бременност???
« Отговор #3 -: Ноември 15, 2006, 17:27:51 pm »
Здравей, подкрепям напълно момичетата писали преди мен, аз няма да те поучавам, но се надявам за твое добро следващият път да си по разумна. Колкото до мензиса, ако не си бременна трябва да ти дойде на 28 ноември.
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: бременност???
« Отговор #4 -: Ноември 16, 2006, 00:08:46 am »
Първо - на колко дни ти е цикъла? Ако е на 28, то овулацията ти трябва да е между 11 и 14 ден и съответно това са дните, които са фертилните или другояче казано дните, с най-голяма вероятност да забременееш. Да се надяваме, че не е било точно тогава и че си имала късмета на начинаещия. В такъв случай трябва да ти дойде на датата. При закъснение си направи кръвен тест и чак тогава се шашкай, ако е положителен. И ще се наложи момчето да поеме отговорност за случващото се. Нека това ти е обица на ухото и следващия път просто ползвай предпазни мерки.
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: бременност???
« Отговор #5 -: Ноември 16, 2006, 06:15:20 am »
Цитат
Ако е на 28, то овулацията ти трябва да е между 11 и 14 ден и съответно това са дните,
То това е принципа, де, но овулацията може и да се измести - напред или назад.
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: бременност???
« Отговор #6 -: Ноември 16, 2006, 10:51:06 am »
Говорим за идеалният случай. Но тъй като момичето май не е много наясно с половината процеси, ставащи в тялото й, то това е приблизително лаишкия вариант. От там нататък само господ знае какво точно е станало и станало ли е нещо.
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Re: бременност???
« Отговор #7 -: Ноември 16, 2006, 11:03:15 am »
Ами да има си хапчета по аптеките, които се пият до няколко дни след половия акт - отиваш в аптеката и питаш ....така че спокойно и късмет 8)


Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
Re: бременност???
« Отговор #8 -: Ноември 16, 2006, 12:18:11 pm »
marina15,  е права, ако имаш съмнения, че може нещо да се е случило иди до аптеката и вземи хапчета .

успех !!! :balk_103:
Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...