0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: защо не забременявам след аборт
« Отговор #40 -: Август 23, 2008, 11:28:04 am »
здравейте момичета,и аз преди 3 години преживях спонтанен аборт и след това следваше години ходене по лекари и....нищо.Правиха ми какви ли не изследвания,но никой не ми каза че е често явление след аборт да ти се запушат маточните тръби.За съжаление моите се оказаха точно такива.Затова моят съвет е проверете си вашите да не стане късно както при мен!!!!
« Отговор #41 -: Септември 16, 2008, 12:18:17 pm »
Аз сашто сам с СПКЯ,и вземам клкостил бегит.Зашто да не се изписва при жени с СПКЯ??? :( :( :(
« Отговор #42 -: Септември 18, 2008, 12:33:08 pm »
Аз също преди време направих спонтанен аборт-преди близо година
Иаз още не съм забременяла
Но сега пия противозачатъчни- ПО ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ
Объркани са ми хормоните и овулацията не протича като хората
Трябва да ги пия малко време и после ще пробваме пак
Нека ти проследят овулацията
« Отговор #43 -: Септември 21, 2008, 20:06:09 pm »
милички, бях се загубила, останах без интернет и сега ви чета. При мен се оказа, че клостилбегита подейства още на първия път, сега съм отново бременна и се моля този път да се окаже успешна. Действително проблемът се оказа в овулацията, при поликистозни яйчници яйцеклетката не узрява добре или ако узре не е качествена. Може би това е била причината за аборта, при който не се установи сърдечен ритъм в 8 седмица. Важното е да не се предаваме и да ни казват все спокойно, така ми е писнало от това спокойствие, докато си чакаме времето си минава...
успехи на всичките и продължавайте да се борите!
« Отговор #44 -: Септември 22, 2008, 17:11:08 pm »
честито мила
« Отговор #45 -: Септември 23, 2008, 10:55:05 am »
След аборта не мога да забременея вече две години :(, да видим до кога ще продължава това :balk_150:.
http://www.babyplan.ru/profile/28700  Аз ще успея!!!
« Отговор #46 -: Септември 23, 2008, 10:57:41 am »
След аборта не мога да забременея вече две години :(, да видим до кога ще продължава това :balk_150:.
правила ли си изследвания
« Отговор #47 -: Септември 23, 2008, 11:07:11 am »
През какво ли не минах то първо бяха негревки после цветна снимка, хормони, лапароскопия на която уж отстаниха някакви сраствания и пак нищо и тъкмо си мислехме за инсеминация и хоп ужасна спермограма само 15% сперматозоиди а половината са умрели и там се почнаха едни изследвания и се установи накрая варикоцеле, та сега средата на октомври е на операция, аслед това има няколко месеца период да видим нещата дали ще се подобрят със спермограмата и после на където ни отвее вятъра я към инсе я към инвитро - божа работа :(.
http://www.babyplan.ru/profile/28700  Аз ще успея!!!
« Отговор #48 -: Септември 23, 2008, 11:15:17 am »
много неприятно но дано всичко мине наред
« Отговор #49 -: Септември 24, 2008, 16:25:51 pm »
Здравейте момичета.
От скоро съм в този сайт и се да се включа в разговора,но нямам много време.
Тази тема ме заинтересува и реших,че е време да се включа и аз,защото и аз сам правила в началото на годината аборт уж всичко беше наред 2 месеца и на третия бебето го няма(кухо яйце)който ме съсипа направо,но благодарение на близките до мен се съвзех бързо.Минаха времето което трябваше да чака ме и започнахме отново да пробваме,но за съжаление още нищо.И от време на време се притеснявам и си мисля да не би нещо де е станало с този аборт.Времето е пред нас, и дано скоро се получи.Стискам палци на всички които искат своите две чертички да ги получат и то скоро.Успех :)

*

mzweety

« Отговор #50 -: Декември 22, 2008, 14:30:17 pm »
Здравей Асесина!Не си единствена с такъв проблем!Март месец ми направиха аборт поради същата причина като твоята!Аз също си мислех че след това мн. лесно ще забременея,но уви не стана.В началото на този месец отидох на преглед в София и ми казаха 4е имам поликистозни яйчници,но не било страшно!Предписаха ми клостилбегит от 3 ден на цикъла до 7-мия.На 17-мия ден да почвам дуфастон,който да го пия 10 дена,2х1.И тази схема да се повтори 3 месеца!Аз искрено се надявам след първия месец да имам две чертички!!!!!!Пожелавам ти много късмет и успех!Ще стискам палци и на двете ни!!!
« Отговор #51 -: Декември 22, 2008, 15:24:57 pm »
Аз сашто сам с СПКЯ,и вземам клкостил бегит.Зашто да не се изписва при жени с СПКЯ??? :( :( :(

Случаите са индивидуални и трябва да се проследяват много внимателно. Аз  направих 16 курса с клостилбегит /ужасно много/ с пауза 3 месеца на 3 месеца лечение. При мен нямаше никакъв успех, защото клостилбегитът ми смъкваше ужасно много естрогените и имплантацията е била невъзможна. Не знам колко години минаха, за да се разбере, че при мен се постига успешно стимулиране с Пурегон /инжекциите, които са за инвитро/. Но всеки го предписва този клостибегит. Да не говорим, че има жени, които го пият, защото друга била забременяла от него ... без изследвания, без цветни снимки и спермограми. Води се едва ли не като хапчето за забременяване, което е нелепо