0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
хламидия-какви поражения носи?
« -: Октомври 01, 2006, 14:51:51 pm »
Здравейте.Има много писано по тази тема,но реших и аз да питам нещо.На 29 септември чрез кръвен тест разбрах че имам хламидия трахоматис 1:64-положителен.Докторката предписа на мен и на съпругът ми 14-дневен курс на лечение със следните антибиотици-първата седмица Азатрил,а втората доксициклин с Низорал[против гъбички].Не знам от колко веме я имаме.Въпросът ми беше:Какви са последствиятя и кое може да бъде най-лошото поражение?
Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат
Re: хламидия-какви поражения носи?
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2006, 16:23:22 pm »
При теб - тръбите. При него - каналите, по които минават сперматозоидите. Въобще - стерилитет и при двамата.

Руру, мила, пак ще те попитам: спермограма в София направихте ли? Не разчитай на тази от вашия град.
« Последна редакция: Октомври 01, 2006, 16:30:43 pm от little_rabbit »
*
« Отговор #2 -: Октомври 02, 2006, 12:08:59 pm »
Да напрвихме я на 6 септември в клиниката на Щерев.Дадохме я на място и в заключението и пише:Normozospermia.Мисля че това е добре.Аз на 5 ден от цикъла си направих хормоните и те също са си в нормите.Тях ги правихме в Александровска.В Бодимед ми откриха хламидията и се лекуваме в момента.Благодаря ти за точния и бърз отговор
*

balmi

« Отговор #3 -: Октомври 02, 2006, 13:51:16 pm »
Добро лечение са ти предписали. Азатрила е българския вариант на Сумамед и трепе всичко. Успех !!!
*
« Отговор #4 -: Октомври 03, 2006, 14:19:03 pm »
Много ви благодаря.Дано наистина ги утрепе.Но мисля че не е проблем да забременея с хламидия.Просто може би тръбите са се запушили,защото не я имам от три години.От толкова съм със съпругът се.Ако е от преди това.... не ми се мисли
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2006, 15:01:43 pm »
Браво, Руру! Успех с лечението и чакаме да се хвалиш.
« Отговор #6 -: Октомври 03, 2006, 15:36:41 pm »
Много ви благодаря.Дано наистина ги утрепе.Но мисля че не е проблем да забременея с хламидия.Просто може би тръбите са се запушили,защото не я имам от три години.От толкова съм със съпругът се.Ако е от преди това.... не ми се мисли
Руру, нали знаеш-докато трае курса на лечение-секс с презервативи и никакво фелацио.След последния прием на антибиотик, чакате около месец и правите контролен преглед.
Не си тормози главата с предположения от кога я имаш хламидията...Важно е пълно излекуване.Истина е, че никъде няма таблица с години, до колко и след колко, живеещи с инфекцията няма да настъпи стерилитет.Чувала съм от лекари, че след 5-10 г/забележи плаващия срок/ евентуално.. може да се стигне до запушване на тръбите....
Успех!!
*
« Отговор #7 -: Октомври 03, 2006, 15:57:18 pm »
Само първият ден правихме френска любов иначе с презерватив.добре че питах и аптекарката за това