0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля за съвет (кога да чакам ову)
« -: Септември 12, 2006, 17:09:15 pm »
Здравейте на всички. Аз съм нова в този форум и за пръв път ви пиша. Надявам се да ми помогнете. Искам да ви питам кога евентуално да чакам овулация при 25 дневен цикъл?
Днес ми е 11 ден от месечния цикъл, меря стриктно БТ, почнах да правя ову тестове от 8 ден(така пишеше на опаковката), и вече четвърти ден теста е отрицателен. Започвам да се притеснявам, ако ову закъснее няма ли да имам прекалено къса лутеална фаза? 
За първи месец следя БТ, и ову въобще защото до сега се предпазвах от забременяване с противозачатъчни, август ги спрях, дали не е свързано с тях, възможно ли е от това да няма ову? Или да закъснява?
 :help1: :dontknow:
Re: Моля за съвет (кога да чакам ову)
« Отговор #1 -: Септември 12, 2006, 17:21:49 pm »
Добре дошла, въпреки че и аз се регистрирах скоро. От всичко което съм прочела в сайта и от друга литература, мисля че първия - втория месец ще имаш малко разминавания поради повишената функция на яйчниците (след спирането на противозачатъчните), но след като се нормализира цикъла всичко ще бъде наред. :welcome:
*
« Отговор #2 -: Септември 12, 2006, 17:38:00 pm »
не зная дали е някъква грешка но като натисна графиката ти излиза моята графика или ти си се объркала нещо или има някъкъв проблем
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Септември 12, 2006, 18:00:02 pm »
Цитат
не зная дали е някъква грешка но като натисна графиката ти излиза моята графика или ти си се объркала нещо или има някъкъв проблем

И при мен така - натискам чуждата графика , а се появява моята.
« Отговор #4 -: Септември 12, 2006, 18:04:18 pm »
Като се опитах да видя графиката и на мен ми излезе,че няма такъв потребител.Не знам какво става.
« Отговор #5 -: Септември 12, 2006, 18:06:25 pm »
На мен ми излезе това:
Цитат
Възникна грешка: 
Съобщение:
Няма потребител с такова име!
Предполагам нещо не е направено както трябва и поради тази причина става всичкото това объркване. :)
« Последна редакция: Септември 12, 2006, 18:08:50 pm от BLACK_ROSE »
*
« Отговор #6 -: Септември 12, 2006, 18:08:28 pm »
какво става и защо се получава така
« Отговор #7 -: Септември 12, 2006, 20:33:15 pm »
Незнам какво става, когато влязох във форума, и кликнах върху графиката ми показа че няма потребител с такова име. Сега когато влязох в календара да си попълня някой неща графиката от форума се отваря нормално и си е моята.

Моля за извинение ако съм направила нещо погрешно но не е умишлено, незнам как въобще би било възможно да поставя чужда графика в своя профил.
« Последна редакция: Септември 12, 2006, 20:37:20 pm от valka »
« Отговор #8 -: Септември 12, 2006, 20:35:54 pm »

Когато кликна на твоята графика ми се отваря твоята, предполагам че е тя(от 8 до 12 дата)???
*
« Отговор #9 -: Септември 12, 2006, 22:21:07 pm »
Незнам какво става, когато влязох във форума, и кликнах върху графиката ми показа че няма потребител с такова име. Сега когато влязох в календара да си попълня някой неща графиката от форума се отваря нормално и си е моята.

Моля за извинение ако съм направила нещо погрешно но не е умишлено, незнам как въобще би било възможно да поставя чужда графика в своя профил.

миличка нищо не си направила, вероятно има някъкъв технически проблем защото аз все още отварям моята графика на твоята до утре сигурно ще се оправи :)
« Отговор #10 -: Септември 13, 2006, 21:33:12 pm »
Не съм специалист, но смятам че е много рано да се притесняваш за овулацията си, все пак до миналия месец си била на противозачатъчни. Изчакай месец-два да се нормализира функцията на яйчниците и не се паникьосвай излишно!
Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #11 -: Септември 13, 2006, 21:55:48 pm »
Благодаря може би наистина е рано да се притеснявам.  :thankyousign:

Но какво да мисля за това
11 ден от цикъла БТ-36,34
12 ден от цикъла БТ-36,26
13 ден от цикъла БТ-36,03

Аз чакам да се вдига,тя спада??? На какво се дължи това според вас, меря стриктно, не пия алкохол нито нищо друго странично което може да ми влияе? :balk_144:
« Последна редакция: Септември 14, 2006, 07:10:45 am от valka »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #12 -: Септември 14, 2006, 08:42:36 am »
Нормално е.
Виж ТУК.
ТУК има и други полезни статии, прочети ги.
Обаче наистина ги прочети.
Ще те изпитвам после.
« Последна редакция: Септември 14, 2006, 08:44:21 am от Lali »
« Отговор #13 -: Септември 14, 2006, 19:08:45 pm »
Благодаря за инфото :P
« Отговор #14 -: Септември 26, 2006, 11:04:18 am »
На 16 когато за пръв път забелязах фертилна ЦС бях :balk_48:, след това на 19 целият ден имах тъпа болка ниско долу(сега се чудя на какво се е дължала), помислих че тъй като предния цикъл беше сравнително къс 25дни това се е дължало на спиране на хормоналните таблетки. Обаче доколкото разбирам(за 1 месец меря БТ) овулация не е имало. Много ми е мъчно :balk_146:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #15 -: Септември 26, 2006, 11:45:34 am »
Не бързай да се шашкаш, 1-2 месеца наблюдение - няма място за притеснение.
Успех!!!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #16 -: Септември 26, 2006, 12:53:30 pm »
Valka, така ли си регистрирана и във календара на Зачатие. Ако си така ето ти линка, разреши да ти се вижда графиката.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #17 -: Септември 26, 2006, 13:38:00 pm »
Не съм със същото име във календара, но съм си направила настройките така че графиката да се вижда. Какъв линк? Мисля че сега би трябвало да се вижда???
« Последна редакция: Септември 26, 2006, 13:49:07 pm от valka »
« Отговор #18 -: Септември 26, 2006, 13:52:17 pm »
Не се вижда. Появява се съобщение - Няма потребител с такова име /или нещо от този род пишеше/
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!