0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Рейки и стерилитет
« -: Август 27, 2007, 18:31:19 pm »
На скоро една позната ми сподели, че ходи на рейки масажи във връзка с нейно заболяване и е много доволна. Мацката, при която ходи, твърди, че помага на момичета, които не могат за да забременеят. Някой чувал ли е за подобни резултати и мислите ли, че е възможно? Аз лично мисля да пробваме с мъжлето, но още не съм 100% навита. Ще се радвам да споделите опит.

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Рейки и стерилитет
« Отговор #1 -: Август 28, 2007, 08:31:16 am »
Много зависи какъв ти е проблемът. Аз не съм ходила. Но съм сигурна, че най-малкото няма да ти навреди. И все пак не спирай другите методи на лечение докато ходиш на рейки. Сигурна съм, че ако забременееш в този период ще ти е все едно кое точно лечение е дало резултат.
Аз лично мисля да пробваме с мъжлето, но още не съм 100% навита.
За този вид лечения трябва да си наистина 100% навита, за да има резултат. Иначе по-добре иди на масаж.

P.s. На мен думичката мъжлето не ми харесва много, звучи някак си пренебрежително.
« Последна редакция: Август 28, 2007, 08:33:16 am от Tamara »
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #2 -: Август 28, 2007, 14:06:41 pm »
а какво е рейки :ask:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #3 -: Август 28, 2007, 16:40:10 pm »
Не че знам много точно, но ще се опитам да обясня поне това, което знам.. Това е, мисля, източна система за въздействие върху енергийните полета в организма на човек. Представлява един вид "безконтактен масаж" и от разстояние става въздействието. Всъщност сега се сещам, че може да се получи повече инфо от нета, разбира се  :oops:  :D и вместо аз да сее опитвам да обяснявам, ще взема да се поровя и ако намеря нещо интересно ще го сложа и тук.
Моят интерес бе възбуден от една мацка, която е с поликистозни яйчници и след 10 ходения на рейки, гинеколожката й е останала със зяпнала уста. Нямало е и следа от кисти.. Чакам да видя дали ефектът ще е траен и т.н.  :)
Ето, че веднага открих инфо в гугъл- http://reiki.hit.bg/
« Последна редакция: Август 28, 2007, 16:41:47 pm от Zlatulka »

« Отговор #4 -: Август 28, 2007, 16:40:23 pm »
Ния, виж тук

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #5 -: Август 28, 2007, 16:42:21 pm »
А, ето че и Рали е дала същия линк  :oops:

« Отговор #6 -: Август 28, 2007, 17:24:28 pm »
Аз също съм ходила на рейки заради стерилитета, общо 10 процедури или сеанса. На мен лично не ми помогна с нищо. Не знам, може би е индивидуално, щом при твоята приятелка има ефект.
Успех и късмет, каквото и да решиш!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #7 -: Август 28, 2007, 17:31:17 pm »
Жалко, че при теб не е имало резултат  :( Аз затова пуснах темата за да събера мнения по въпроса. Всъщност аз искам да пратя мъжа ми защото страда от "хроничен лош късмет" освен, че и спермограмата му е лоша..  :( Но и аз май ще се пробвам.

*
« Отговор #8 -: Август 28, 2007, 18:38:41 pm »
Рали,мерси  :lol:
трудно ми е да повярвам, че рейки ще помогне.незнам.не вярвам на такива работи- енергийни полета, мисловни бацили и подобни сеанси.но ако ефекта е плацебо и стане бебето съм твърдо - за.знае ли вече човек.????
когато родих и почнаха болките след секциото,една майка ми предложи да ми даде рейки и всичко щяло да е ок.в него момент, с адските контракции и болки честно ви казвам ми прозвуча налудничево и отказах.а твърдеше,че така ще въздейтва,че няма да има нужда от обезболяващи 8O
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #9 -: Август 28, 2007, 21:31:56 pm »
Аз съм твърдо против рейки!!!!!
(Преди няколко години в моята държава този метод беше голям хит.....и се купуваха нивата му с пари!)
*

mimozinq

• **
  • 52
  • Животът е чудо
« Отговор #10 -: Септември 12, 2007, 16:50:24 pm »
Нивата тук също се купуват (с пари)  :hello:
Аз съм с първа (най-малката) степен в рейки .Системата е създадена за да изчиства, балансира и изфинва енергията в собствения ви организъм.Да се говори, че помага за забременяване е най-малкото спекулативно.Рейки, може единствено да ви вкара в мир със себе си и света, но ако имате сериозни здравни проблеми не бих казала, че е разумно да се доверявате само на нея.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #11 -: Септември 12, 2007, 21:19:37 pm »
Инаше хора ,които буквално превъртяха след това рейки..,имаше и починал човек.......не ми се коментира повече :(всеки сам да си реши за себе си.
« Отговор #12 -: Септември 14, 2007, 18:52:57 pm »
По този повод, се сещам за една обява в интернет, как като изпратите смс на определен номер и си сложите на бюрото чаша вода/захар/сол/каквото се сетите, и със силата на мисълта ще ти влеят енергия във въпросната чаша, и всичко ще върви по мед и масло. 8O
Е не искам да ви казвам колко много се смях, от сърце просто  :lol:.
Та не, че рейкито е нещо лошо. Добре съм запозната с теорията, но някой път само мисъл и желание от далеч едва ли може да помогне.
« Отговор #13 -: Септември 20, 2007, 12:20:11 pm »
За да може някой да те лекува чрез рейки.по-добре разучи първо характера му.
1.Попрочети малко по тая тема и задай някои въпроси-ако успее да ти отоговори правилно -значи е добър специалист.
2.Ако е някоя алчна или озлобена личност,няма смисъл да ходиш.
3.Ако въпросната личност успее да ти спечели доверието,мисли си позитивни неща,не спирай лечението си с другите медикаменти.
Аз се занимавам вече 3 години с "безопасна" китайска медицина(без акупунктура) и въпреки че съм наясно със силата й,вярвам,че най-добрите резултати се постигат при съвместното лечение-комбинация от стандартно и нетрадиционните методи.
Не се занимавам с рейки,защото знам че все още не съм подготвена за това-за да се захванеш с нещо подобно-трябва да си смирен и да контролираш емоциите-"да мислиш позитивно,да не допускаш отчаянието в себе си,да си сдържан в радостта си и да не си озлобен в нещастието си".А аз с моя темперамент съчетан със зодията ми (Овен),не ставам за това.
  А иначе у нас има много печалбари,които се възползват от незнанието и наивността на хората.И не вярвам,че може да ти се действа от разстояние.Ако примерно лечителят има по 7 различни  пациента дневно,как ще ги запомни и как ще разбере в кой момент на кого да изпрати необходимата положителна енергия?
« Последна редакция: Септември 20, 2007, 12:30:39 pm от iliyanas »
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #14 -: Септември 20, 2007, 13:07:03 pm »
Аз и без друго вече почти се отказах от този вариант така че продължаваме по отъпканите пътеки..

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #15 -: Септември 26, 2007, 13:09:14 pm »
Ляне, за пореден път мислим еднакво ;) С тази разлика, че аз вярвам, че може да действа на разстояние. Но мисля, че просто трябва да "усетиш" рейки лечителя си. То това е за всички лекарите по-принцип - нали постоянно пишем "трябва да намерим СВОЯ доктор, на който да имаме доверие". А при такива, как да се изразя, духовни лечения, в които вярата е може би най-важното, просто усетиш ли меркантилност и претупване на нещата - няма как да ти помогне.
Между другото, моята свекърва изкара 1-во ниво по рейки + друг за масажи. Признавам, че след масаж от нея се чувствам много добре :) Не знам от рейките ли е, от самия масаж или от това, че жената влага много желние да ми помогне.

« Отговор #16 -: Октомври 03, 2007, 14:57:27 pm »
Това важно да намериш човека, който ще ти помогне, който наистина го умее и влага истинска емоция в това. Тогава ще можеш и ти да поварваш в това което ти правят и ще има далеч по-добър ефект.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #17 -: Ноември 09, 2007, 01:01:10 am »
 Здравейте,момичета!Реших и аз да се включа в темата,тъй като съм запозната.Живея в USA и тук преди 3 години взех I и  II ниво рейки.Мога да помагам на себе си и на други хора...за сега само познати.Всички са доволни и се чувстват много добре след сеанс.Интересното при Рейки е,че не може да навреди на никой и не се влияе от мисълта на този,който я провежда към ресипиента..тя просто сама отива там,където е необходима..За да опровергая това,което е споменато по-горе че енергията вредяля,ще допълня също,че тук в Америка,Рейки е много популярна/всъщност Америка е втората родина на Рейки,след Япония/.Дори в доста болници се прилага и се покрива от голяма част медицински застраховки....това не би било така ако вреди,нали??
 Аз лично на себе си от месец и половина я прилагам,какво да правя като съм непостоянна по отношение на  себе си/виж за другите всичко давам...ама за мен../Също страдаме от инфертилити проблем от близо 7-8 години.Причина -няма....а това е най-гадното..Та сега се оповавам на Рейки...не знам дали ще ми помогне,но се чувствам по-спокойна...още след първият сеанс всякакви притеснения и стрес ми изчезнаха и спя като бебе и най-важното-цикълът ми се удължи-стана от 25 дни на 29-никога не е бил такъв....това са ми първите впечатления и ги споделям с вас :)
« Отговор #18 -: Ноември 22, 2007, 09:22:37 am »
Маги, ти къде си ги изкарала нивата там или тук в Бг? След като смяташ, че рейки помага и влияе положитерно можеш ли да споделиш повече информация, вероятно си доста по-добре запозната, още повече щом в щотите това е много разпространена практика. Къде може да се прочете и научи повече за този метод?

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #19 -: Август 15, 2008, 00:22:18 am »
Аз да ви кажа честно,съвсем сериозно се замислих по въпроса за Рейки лечението ,тъй като на мене много ми помогна.Първият път когато ми въздействаха беше 19 март 2007.След това не се чувствувах особенно добре 2-3 дена,но ми казаха,че това било в реда на нещата след първото "пречистване".На 22 март ми започна стимулацията.5-6 дена по-късно имах 3 доминанти фоликула.На 29 март направихме още една рейки процедура и на 2 април ми извадиха цели 6 яйцеклетки.И при условие,че съм в катевгория рискова бременост и че най-редовно си докаравах до химическа бременост траеща до 5-6 г.с. успях да прескоча този лош период и въпреки всичките перипетии през които минах бебока се задържа.Просто не мога да си обясня по друг начин успеха при мен (след всичките болести които са с висок рисков фактор за една евентуална бременност),освен с намесата на Рейки енергията.
Надявам се и на вас да ви се отрази по същият начин и да се похвалите с  :bfp: а впослесдтвие с :bori_007: или  :bori_004: и :bori_006: :bori_010: