0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

вирус в сайт на клиника?
« -: Ноември 20, 2007, 13:54:48 pm »
Момичета, влязох в ivf.bg и компа ми се зарази с троянски кон.Моля ви дайте ми телефон и адрес на др. Владимиров, за да не  си го прецакам напълно. Уж го изтрих вируса ама нещо много ми е бавен комп. Благодаря ви предварително!
*

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Re: вирус в сайт на клиника?
« Отговор #2 -: Ноември 20, 2007, 14:02:11 pm »
www.ivf.bg
954-91-02
Цар Борис трети(не намирам римските цифри :oops:) N-54!успех
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Ноември 20, 2007, 15:49:45 pm »
а ти сигурна ли си, че точно от сайта на клиниката си го прихванала тоя вирус?
много ми е съмнително.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #4 -: Ноември 20, 2007, 16:08:23 pm »
Подкрепям jam-ата... Отворих сайта преди малко, ако имаше нещо, NOD-а щеше да изпищи... Е друг въпрос, че имат проблем с хедъра, ама това няма нищо общо с троянци, вируси и прочие  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #5 -: Ноември 20, 2007, 18:50:06 pm »
www.ivf.bg
954-91-02
Цар Борис трети(не намирам римските цифри :oops:) N-54!успех
Пробвай с големите букви на латиница IVCMX

И аз не мисля, че коня е влязъл точно от този сайт.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #6 -: Ноември 20, 2007, 21:42:45 pm »
И на мен ми се е случвало няколко пъти вече. Само, че не когато влизам от сайта им, а като използвам адреса, написан в една тема. Ще се опитам да я намеря пак и ще пиша коя точно.

*
« Отговор #7 -: Ноември 20, 2007, 21:44:28 pm »
Ето, сега пробвах от адреса, който е дала katia13 - появи се троянски кон!

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #8 -: Ноември 20, 2007, 22:56:40 pm »
хм...
пробвах през Операта да отворя сайта - NOD си затрая.
пробвах през Експлорър - NOD се обади, че се опитва да се качи троянец...

странно ми е. както и да е, съобщих на клиниката да проверят.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #9 -: Ноември 21, 2007, 14:33:43 pm »
И друг път съм влизала там без проблем и за това и на мен ми беше странно но е факт. това беше първия сайт който отворих за деня и компа се прецака.Благодаря за бързите отговори!
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #10 -: Ноември 21, 2007, 14:37:42 pm »
действително, оказа се, че сайтът е вероятно "хакнат" злоумишлено и има вирус от тип "троянски кон". сайтът вече е оправен.

потребителите на Opera и Mozilla нямат проблем с това. за останалите - инсталирайте си надежден антивирусен софтуер и го обновявайте ежедневно.

« Отговор #11 -: Ноември 21, 2007, 19:26:26 pm »
потребителите на Opera и Mozilla нямат проблем с това. за останалите - инсталирайте си надежден антивирусен софтуер и го обновявайте ежедневно.

И въобще - да живее Мозилата  :lol:
Радвам се, че проблемът е оправен.
*
« Отговор #12 -: Ноември 21, 2007, 21:35:49 pm »
Мерси,  jam!

*
« Отговор #13 -: Ноември 22, 2007, 18:01:40 pm »
Радвам се, че проблемът е оправен.
Не е оправен! Пак има троянски кон!

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #14 -: Ноември 22, 2007, 18:15:56 pm »
Абе как разбирате, че има тр.кон?
Аз вчера влизах, но не забелязах нищо.
С NOD сме, но не се обади за някаква нередност.
*
« Отговор #15 -: Ноември 22, 2007, 18:39:02 pm »
Аз май нямам антивирусна но на скоро получих е-майл с разширение nhif.bg , а и не помня на някого с такъв емайл да съм писала. Изтрих го след 5 минути чудене  :?
А и ползвам обикновен Internet Explorer 7  8)
« Отговор #16 -: Ноември 22, 2007, 19:13:13 pm »
И на мен не ми се обажда за нередности НОД-а... Абе девойки, я си кажете кой Експлорер ползвате? Фантучи може и да е права в това отношение...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #17 -: Ноември 23, 2007, 11:20:56 am »
Фанта, как без антивирусна бе? 8O
*
« Отговор #18 -: Ноември 23, 2007, 11:29:25 am »
Фанта, как без антивирусна бе? 8O

Ами аз на моя компютър, лично мой в къщи нямам антивирусна. Вчера влязох във www.ivf.bg без проблеми, и това през Internet Explorer 7 мисля че.
« Отговор #19 -: Ноември 23, 2007, 11:56:10 am »
Аз съм с MAXTON, когато влезе коня антивирусната беше аваст,излизаше съобщение, че имам тр. кон и е заразил едикой си фаил и един прозорец "изтрий" и после се показва др. "прекъсни връзката" Обаче трих и прекъсвах до безкрай, компа почна да забива, стана мн. бавен и все ми излизаха съобщения. Сменихме аваста с касперски и там същото. Накрая изтеглихме от  Замундата някаква програма, за изчистване точно от тр. коне, няколко пъти сканирва и изтрива и най-накрая го махна. Така, че не ви съветвам да си правите опити-ще се появи ли,няма ли да се появи вирус, за да не се наложи да си преинсталирате уиндолса.От тогава не съм влизала там и мисля ако ми потрябва да ида на клуб. Простете ми многословието, но се надявам да съм била полезна.