Здравейте мили момичета,
Имам голяма нужда от вашето мнение ако сте запознати с подобна ситуация.
При мен нещата тотално се скапват всеки път и незнам вече какво да правя как да намирам сили.
Преди два дни правих инсеминация.Всичко вървеше добре като по учебник.Бях 5 дни на Кломид на 8-ми ден кръвния ми резултат показа че LH показва че ще овулирам скоро а пък фоликулите ми не са пораснали достатъчно,веднага последваха 3 дни подред инжекции Оргалутран за да нормализираме нештата.Образувах три фоликула от които само един доминантен, другите два бяха мънички.На ден 11 ми биха инжекция HCG 10 000 единици за да спукаме фоликула който беше достигнал размери 20-21мм и на другия ден 12 направихме инсеминацията.Вчера отидох на преглед отново за потвърдим овулацията и се оказа че въпреки инжекцията за спукване фоликула си е още там.Док. ми обясни, че може да съм овулирала да се е отделила яйцеклетката и да е останало фоликула който по бавно ще изчезне, понякога се получавало така (понеже живея в чужбина и си говорим на английски и се надявам правилно да съм я разбрала) Другото нещо което ми обясни е че може просто да не ги пукам фоликулите и че единствения начин е чрез инвитро да пробваме. Днес отново бях на преглед фоликула е още там само че по голям вече на киста с размери 31-32мм. Док. ми каза днес,че може и да съм овулирала и това да е нарече го Корпус Лутеум киста и че все още имам шанс да е станало нещо от тази инсеминация,защото всичко друго показва че е наред, но фоликула си седи.Вариантите са два или съм овулирала или нестават нещата и ще преминаваме към инвитро защото само това остана. Моля ви за съвет момичета ако сте запознати с подобен случай, ако имате информация за нещо подобно на какво се дължи, ще съм ви много благодарна.
Тъжна съм и отчаяна,защото каквото и да правя невърви и невърви и май няма смисъл вече да си губя времето и парите със инсеминации а да събирам парички директно за инвитро като гледам ситуацията каква е,защото и предните месеци се получаваше по същия начин независимо дали бях стимулирана или не.
Благодаря ви предварително момичета.