0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Да ви питам
« -: Септември 01, 2006, 14:43:15 pm »
за микоплазма откриха ми я тази гадинка!Дали е възможно от това да не се получава???Сега пием атбиотици,последното хапче е в деня на овулацията,дали може да пробваме този месец?А хората все питат-ти кога,хайде закъснявате..... Оххххх,иде ми да се гръмна.....
[
Re: Да ви питам
« Отговор #1 -: Септември 01, 2006, 14:44:49 pm »
Микоплазмите май като хламидията могат да причинят възпаления и запушване на тръбите. Имаш ли проверка на проходимостта?

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #2 -: Септември 01, 2006, 14:48:31 pm »
Какъв антибиотик пиете?Има такива, които са доста силни и излъчват 5-7 дни след последният прием.Защо не питаш док?
« Отговор #3 -: Септември 01, 2006, 15:00:24 pm »
Нямам проверена проходимост,това са изследванията преди хидротубацията,ако всичко беше наред щяха да ми я направят,ама -не,излезна това!Направиха ми антибиограма-антибиотика е-KLAMICID дано не бъркам,опаковката я няма при мен и флажил,май така се казваше,но прочетох че има много странични ефекти и от страх не съм го почнала още!
[
*

balmi

« Отговор #4 -: Септември 01, 2006, 16:18:11 pm »
Според мен изчакайте този месец с бебеправенето докато не направите контролно изследване. След около 10-15 дена от приема на антибиотика направете проверка и ако всичко е наред - действайте. Ако не е обаче, трябва да продължите с лечението. Успех!!!