0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dessi

Празен плоден сак
« -: Август 23, 2004, 15:30:23 pm »
ЗДравейте, надявам се някой да ми даде повече информация относно т.нар."кухо яйце". Днес ходих на лекар и се оказа,че съм бременна 6-та седмица,но лекарката каза,че се вижда плоден сак,но не и плод.След две седмици ще ходя пак и тогава ще ми кажат окончателно;каза също че може до тогава да започна да го изхвърлям.Много съм объркана и уплашена;какво става и аборт ли е единственият изход?
*

Anonymous

Празен плоден сак
« Отговор #1 -: Август 23, 2004, 21:27:37 pm »
Не се страхувай, шеста седмица е доста рано. Изчакай, пожелавам ти успех.
плоден сак
« Отговор #2 -: Август 24, 2004, 11:35:12 am »
Моят съвет също е да не се притесняваш, защото това са процеси, на които за съжаление не можем да влияем.  :oops: Възможно е, както са ти казали, по- късно да се установи наличие на плод, и по- важното- наличие на сърдечна дейност, което искрено ти го желая.  :lol:
Ако обаче това не се случи, твърде вероятно е организма сам да направи опит да се освободи от тази неуспешна бременност, но ако не- единственият начин е аборт, защото матката трябва да се изчисти, за да се подготви по- късно за друга, успешна бременност. Знам, че това не е приятно, но вероятността следващият път всичко да мине успешно е изключително голяма, а защо сега така се получава, за съжаление никой не може да каже.
Поздрави и успех! Дани новините да са само хубави.
Нека много скоро, всички бъдат благословени да изживеят едно хубаво майчинство.
*

desi_db

Re: Празен плоден сак
« Отговор #3 -: Август 11, 2006, 14:52:44 pm »
Здравей!Не искам да те плаша,но преди седмица и половина аз имах същия проблем.Казаха ми да намина след три дни и се установи ,че трябва да направя аборт,ако разбира се все още няма ембрион.Така и стана.Бях в 6.5г.сКазаха ми ,че трябва да се освободя от това колкото се може по-рано,защото се получават възпаления.Не се притеснявай!КАкто е решил Господ ,така ще е .Нищо не може да се направи и ти не можеш да му въздействаш.Няма опасност при следващата бременност пак да се получи така.Или ако има шансовете са минимални.Желая ти успех
« Отговор #4 -: Август 11, 2006, 16:05:18 pm »
На 6 седмици и при мен се не виждаше, но една седмица по-късно се видя! Оказа се по-късна овулация и затова!
Матей - 1.04.2006 г
*

desi_bd

« Отговор #5 -: Август 11, 2006, 16:29:16 pm »
Аз изчаках още 3-4 дни и то вече стана повече от седмица.Но не знам ,то за всеки човек си е индивидуално.Дано не е същото и при нея.
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #6 -: Август 12, 2006, 13:23:17 pm »
Темичката е от 2004 година :lol:
« Отговор #7 -: Септември 07, 2006, 11:07:12 am »
Здравейте момичета, и аз бих искала да попитам нещо по тази тема.
Моята диагноза също беше кухо яйце в 10 г.с. и след 5 дни ми направиха аборт.Та въпроса ми е кога най- рано е безопасно за нова бременност?
« Отговор #8 -: Септември 07, 2006, 14:58:28 pm »
Здравей ,Гальошка!Аз също правих аборт в 7г.с. и ми казаха 4 менст.цикъла да не правим опити.А 1 месец без сексуални контакти.Това обаче за всеки е индивидуално в зависимост от това в коя седмица си била и как е протекъл аборта.Дано да съм ти била от полза.успех!!!!!!!
« Отговор #9 -: Септември 07, 2006, 19:09:24 pm »
Здравейте, може ли някой да ми каже, дали теста е положителен при т.нар. кухо яйце?
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #10 -: Септември 07, 2006, 20:22:24 pm »
Да теста е положителен!
*
« Отговор #11 -: Септември 07, 2006, 20:38:57 pm »
Момичета, или аз не схващам нещо или е станало някакво объркване - тая тема е от август 2004година???????????
*
« Отговор #12 -: Септември 07, 2006, 20:51:47 pm »
Иначе,в случай,че аз нещо не съм разбрала:
През ноември 2005год. отивам аз при гинката на 38 ден от цикъла си и тя ми вика "май си бременна ама не е ситурно ела след 3-4 дни.
Отивам аз на 42ден и о!бременна си 6-7 седмица,плода 7,8см.Бях толкова щастлива,но.........още на следващата вечер гостенката дойде.
Отивам аз пак при гинката,а преди това да не ви разправям,а тя ми вика -"е сигурно е било кухо яйце не се шашкай по-добре,че е станало така,та да не се налага да правиш аборт"-нямам думи и пак рев.
Тогава се регистрирах в Зачатие.Няколко месеца по-късно спермограма една,втора,трета - 1млн/мл.с акинеза 78%?!Е няма как да съм била бременна.
Разказах тази история,за да кажа накрая,че:ANONYMOUS може въобще да не си била бременна,това да е било просто струпване на клетки преди менструация!
Дано всичко да е наред.Пожелавам ти успех и ти стискам палци!
УСПЕХ!