0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лили нова

моля отговорете ми
« -: Август 21, 2006, 20:54:13 pm »
Много съм притеснена .Вече втори път се получава така .Първият път имах две чертички и само след 5 дни ми дойде.Сега ми е 25ден и пак получавам кафеникаво зацапване ,пила съм дуфастон .Може ли това да е инплантиране може би след 14ден от овуто .В момента чакам съпруга ми да купи тест.Ако има пак две чертички какво да правя да не стане като преди.Благодаря Ви !
*
Re: моля отговорете ми
« Отговор #1 -: Август 21, 2006, 21:05:56 pm »
    Лили, първото, което трябва да направиш е да се успокоиш и хладнокръвно да посрещнеш резултата от теста. Ако не е положителен- не е сигурно, че не си бременна. Тестовете не винаги показват бременност толкова рано. Докато не текне силно, има надежда.Продължаваш да пиеш дуфастона, нали?Не го спирай, докато не ти дойде истинското М.
   Ако е положителен- зарадвай се, а не мисли за вероятни проблеми вбъдеще. Пий дуфастон или консултация с лекар да го смениш с утрогестан. Много спокойствие, никакви лоши мисли и се пази!
   Положителен тест и после М са имали голяма част от момичетата във форума- често явление, но се повтаря рядко при един и същ.
   Късмет, миличка,стискам палци чертичките да са две и всичко да е ОК!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: моля отговорете ми
« Отговор #2 -: Август 22, 2006, 11:46:02 am »
И аз се присъединявам с пожелание за две хубави чертички и за напред никакви проблеми. Успех и ще се радвам на добри новини.