0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Някой пробвал ли е "Мено пюр"?
« -: Август 19, 2006, 18:45:46 pm »
Здравейте,
Препоръчаха ми стимулант "Мено пюр" като подготовка за инсе. За съжаление не мога да го открия в български аптеки. Освен това не съм сигурна доколко би било ефикасно и струва ли си цената за да ми го доставят от чужбина?!
Re: Някой пробвал ли е "Мено пюр"?
« Отговор #1 -: Август 19, 2006, 19:35:29 pm »
Менопура не е ли като Меногона?
« Отговор #2 -: Август 20, 2006, 21:40:06 pm »
Мили4ко, това френски продукт ли е, впредвид името? щото ако е така, както писах в другата тема, аз ще правя вероятно инсе, но нито лекарката, нито документацията която ми даде, не споменава за такъв вид стимулант. По принцип тук въобще не отдават зна4имост на хранителните добавки ако за това става дума- за тях говорят само тия дето правят рекламата  :D
*
« Отговор #3 -: Август 20, 2006, 23:57:53 pm »
Менопур е високопречистен уринарен препарат, комбинация от FSH и LH. Активното вещество e Менотропин (Menotropin). Ето търговските имена на лекарствените продукти, съдържащи Менотропин (Menotropin) - Меногон (Menogon), Менопур (Menopur), Пергонал (Pergonal)...
Това е сайтът на производителя - Ferring Pharmaceuticals
Цитат на: milichko
Препоръчаха ми стимулант "Мено пюр" като подготовка за инсе. За съжаление не мога да го открия в български аптеки. Освен това не съм сигурна доколко би било ефикасно и струва ли си цената за да ми го доставят от чужбина?!
А това е една статия, която дава отговор на въпроса ти - IVF treatment with MENOPUR® results in significantly higher rate of live births compared to recombinant treatment
« Последна редакция: Август 21, 2006, 00:08:18 am от panda »