0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zoladex
« -: Август 25, 2006, 13:41:13 pm »
От 01.09 няма да се изпълняват рецептите за Золадекс. На мен ми предстои последна, ако ми я доставят. С какво ще се смени е редно да видите още от сега на който лечението му продължава. Успех!
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Гост

Re: zoladex
« Отговор #1 -: Септември 04, 2006, 20:24:43 pm »
Здравейте момичета!Отдавна ви чета и стискам палци на всички.Освен Ледена луна и мен някой друг изпаднал ли е в подобна ситуация - да трябва да вземеш още ампули,а да не можеш???Знаете ли дали Диферилина ще се заплаща и дали има бюрократични спънки с доставката му???Колко струва една ампула Диферелин???Изобщо,въпросите са много,така че ще се радвам да прочета тук нещо,макар и само слухове...Желая ви успех!
*
« Отговор #2 -: Септември 04, 2006, 21:23:02 pm »
Здравейте момичета!Отдавна ви чета и стискам палци на всички.Освен Ледена луна и мен някой друг изпаднал ли е в подобна ситуация - да трябва да вземеш още ампули,а да не можеш???Знаете ли дали Диферилина ще се заплаща и дали има бюрократични спънки с доставката му???Колко струва една ампула Диферелин???Изобщо,въпросите са много,така че ще се радвам да прочета тук нещо,макар и само слухове...Желая ви успех!
Здравейте, на мен ми отказаха да ми приемат документите миналата седмица. А днес ми отговориха, че са изчерпани отпуснатите пари по програмата и за момента няма да се приемат документи. Излиза че едва ли не трябва да се оперираш в началото на годината .........................
Нямам думи  :(
Първата инжекция Диферелин си я купих от аптеката на Шейново: 338 лв.
Втората инжекция от Хигия: 320 лв. ( миналата седмица )
Търсихме на много места и там се оказа с най-ниска цена.
« Последна редакция: Септември 04, 2006, 21:26:06 pm от tsufy »

*
« Отговор #3 -: Септември 05, 2006, 12:35:32 pm »
Ето това ми отговориха от Националана Здравноосигурителна Каса:
НЗОК - 2006-09-04 16:24:57 ;
Няма промяна в програмата за лечение на ендометриоза. Продължава лечението на пациентите, одобрени по тази програма. В настоящия момент поради бюджетни затруднения временно не се приемат документи за нови пациенти. В новия лекарствен списък за тази програма е договорен лекарственият продукт “Диферелин” амп. 

А от Столичната Здравноосигурителна Каса:
УВАЖАЕМА ГОСПОЖО .........., Поради достигане на размера на финансова обезпеченост, СЗОК е преустановила приема на документи по Програмата за лечение на ендометриоза. Няма промяна в изискванията за кандидатстване по Програмата за лечение на ендометриоза.

« Отговор #4 -: Септември 05, 2006, 19:06:42 pm »
В България наистина е най-евтин Диферелина в Хигия. Чувала съм, че от Турция го носят на по-ниска цена, но не мога да го твърда със сигурност.

lb2f
*

5q

« Отговор #5 -: Септември 07, 2006, 18:36:40 pm »
Момичета,длъжна съм да ви кажа какво разбрах.Не бързайте да си купувате Диферилин,след като вече имате протокол за Золадекс.Попитайте специалиста по стерилитет или личната ви лекарка за подробности,те могат да ви коригират стария,като се отразява кода и търговското наименование на лекарствения продукт,личен печат и подпис,и се изписва на рецептурна бланка обр.НЗОК.За повече подробности вижте сайта на НЗОК,където много момичета са задали подобен въпрос,включително и аз.Успех.