0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ОРГАМЕТРИЛ
« -: Август 16, 2006, 19:29:41 pm »
Момичета имам следния въпрос ако може да ми помогнете. Моята лекарка ми предписа Оргаметрил за да предизвикаме М.(защото без лекарства не ми идва), и трябваше да го пия 7 дена 2*1табл. на ден.Е хубаво де, обаче нали съм шматка и не знам защо реших, че 7 дена са от понеделник до петък.И ги спрях.Вече ми е 5-ти ден от тогава и не ми идва.Опитах да се свържа с лекарката ми, но е болнични до понеделник, и на гсм-то не отговаря.
Какво да правя, има ли вероятност да ми дойде или този месец отиде на майната си?Със сигурност изключвам бременност.И ако не ми дойде от тази доза, колко мога да изчакам преди да започна новият курс?
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
Re: ОРГАМЕТРИЛ
« Отговор #1 -: Август 16, 2006, 22:41:03 pm »
Здравей миличка!Незная дали ще мога да ти дам точния отговор.Но доколкото ми е известно лечението с оргаметрил за предизвикване на М,трябва да е наистина малко по продължително от твойте 5дни,поне 7-10.Често то е и комбинирано с някакъв естроген(напр.Prpgynon depot).Но така или иначе след спиране на лечението до 3тия ден би трябвало да се появи кръвотечение.И като цяло лечението може да бъде повторено най-малко още за един цикъл.
Аз имах подобен проблем зимата.Чаках цикъла си повече от 60дни.Бременноста беше изключена и се наложи лечение с Primolut Nor.по една таблетка дневно за 10дни и ми се появи М-то чак на 5ия ден,въпреи,че трябвяше да е от 2-3ден.
В крайна сметка се оказа,че е било някакъв стрес и трябва да сме по спокойни.Е,аз поне на външен вид се старая,но само аз си знам...
За това мила,спокойно,опитай се да не го мислиш толкова.Ще дойде каде ще се дене тази М.
Потърси си д-рто,за да е всичко под контрол.Успех!! :balk_602:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: ОРГАМЕТРИЛ
« Отговор #2 -: Август 17, 2006, 14:11:08 pm »
За предизвикване на м-то съм пила няколко пъти Оргаметрил и Дуфастон за по 3 дена на 3-4 ден ми идваше.