0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

неуспешно имплантиране
« -: Август 15, 2006, 18:44:26 pm »
Здравейте момичета,

Чета ви с голям интерес, но досега не съм писала. Моят проблем е следният: Почти сигурна съм, че бях бременна. Имах симптомите, които имах и при първата ми бременност (която завърши с аборт в 5 г.с. по препоръка на докторите заради ренгенови снимки правени без да подозирам за бременноста), но не съм правила тест тъй като чаках закъснението на М. Усештах обаче, че нещо не е наред. Е вчера ми дойде М, но 3 дни по-рано от нормалното- доста болезнено и със съсиреци. Моля Ви за вашето мнение относно случилото се. Дали това е неуспешно имплантиране и на какво се дължи по принцип?
Благодаря Ви за вниманието.
Re: неуспешно имплантиране
« Отговор #1 -: Август 16, 2006, 09:35:36 am »
Toва с имплантирането е божа работа.
Предполагам, че доста момичета тук си мислят, че това им е проблема.
За съжаление, дори да е имало бременност, сега нищо не можеш да направиш. Дори при ин-витро методите, това е неконтролираният фактор, върху който лекарите не могат да въздействат.
Имплантирането е сложен имунологичен процес и ако толкова те мъчи този въпрос, можеш да си направиш консултация с имунолог и съответните изследвания.
Успех!
« Отговор #2 -: Август 16, 2006, 09:41:15 am »
Здравей!
Добре дошла сред нас! Убедена съм, че тук ще намериш приятели и подкрепата, от която се нуждаеш!
Сега на въпроса. Едва ли някой може да ти каже със сигурност дали си била бременна, след като не си ходила на преглед. Може би си чела, че при много жени настъпва бременност, но преди да се развие бива изхвърлена от организма при М. Това е природата. Някъде в сайта имаше и статия по въпроса, потърси я.
Ако смяташ, че имаш проблеми с имплантирането се консултирай с лекар, специалист по стерилитет и си пусни за изследване хормони.

Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #3 -: Август 16, 2006, 10:56:06 am »
Здравейте, чета от известно време всичко във форума. Искам да споделя. От около месец се опитваме да имаме бебе, по принцип следвам вашите съвети за изчисляване на фертилните дни и следя температурата си. Сега съм на два дни от това дали ще ми дойде или не.Искам да знам колко най рано мога да си направя тест за бременност, защото нямам търпение вече.Моля отговорете ми!Благодаря!
*
« Отговор #4 -: Август 16, 2006, 11:03:14 am »
Тест можеш да си направиш и преди овулация :D, но важно е кога ще имаш реален резултат. При уринарните е най-сигурно да изчакаш поне ден закъснение, макар че има момичета, при които тестът е бил положителен и 5 дни преди датата. При други се запазва отрицателен доста време след датата на М.
Извод: Щом не те свърта - прави тест още сега, но се въоръжи с нерви за отрицателен резултат.
Има начин да разбереш със сигурност и това е кръвен тест Бета ЧХГ. Прави се в лаборатория. В София - в Кандиларов. Цената е 21 лв. и резултатът е готов след 2 часа.
Мисля, че един месец опити е недостатъчен, за да прибягваш до кръвен тест. Събери сили и изчакай още няколко дни.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #5 -: Август 16, 2006, 11:08:05 am »
Мерси много за отговора!А можете ли да ми кажете при евентуална бременност каква е базалната температура?
*
« Отговор #6 -: Август 16, 2006, 11:22:52 am »
Във втората половина на цикъла температурата се движи около 37 градуса. За бременност може да се мисли, ако това покачване се задържи и след датата на очакваната М.
В момента нищо не значи, ако имаш повишена Т.
Напишкай един тест, ако толкова не те свърта.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #7 -: Август 16, 2006, 11:27:35 am »
Признавам си , направих си тест сутринта ,въпреки че имам още 4 дена до М, оказа се отрицателен и ми е малко гадничко, ама..........
« Отговор #8 -: Август 16, 2006, 11:30:26 am »
забравих да Ви напиша , че температурата сутринта ми беше 37,0
*
« Отговор #9 -: Август 16, 2006, 12:49:20 pm »
Здравей gery-mur,
Толкова рано по температурата не може да се съди дали има настъпила бременност, тъй-като стойности около 37 градуса са нормалната температура в тази фаза от цикълът ти. Можеш да предполагаш бременност ако тази температура се запази и след датата на очакваната менструация. Не се разтройвай ако нещата не станат от първият месец, давай по-спокойно и се обичайте повечко около фертилните дни. Пожелавам ти скоро да видиш двете чертички :balk_602: