0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
болки
« -: Август 16, 2006, 21:14:17 pm »
Момичета,
      преди два месеца ме оперираха - махнаха десния яйчник.Та сега се вглеждам във всичко и искам да ви питам:
      на 12тия ден от цикъла имах силни болки от ляво.Болките се развивах от леко побоцкване, през свиваща болка и слизаше от време на време към ануса.Това продължи 10тина часа, след което премина.Остана една лека тежест, но тя беше за малко.

Та ... дали някоя от вас е имала подобни болки и дали е възмижно да са били в резултат на ову... :dontknow:
Re: болки
« Отговор #1 -: Август 16, 2006, 21:20:49 pm »
Дидонка, миличка  :bighug:
Съжалявам за десния яйчник.

Много е възможно да е било ову това в ляво. Нали не беше много силна болката?
*
« Отговор #2 -: Август 16, 2006, 21:27:38 pm »
не ме накара да пия никакви болкоусп. но беше гадна, особено, когато ме боцваше внезапно
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Август 17, 2006, 19:21:11 pm »
Аз имам такава симптоматика при овулация. Трябваше ми доста време да разбера, че това е по-скоро разтрящия фоликул преди овулация, точно преди да се пукне - обяснявам го така подробно, защото възприятията ми се потвърждават с тримесечна фоликуметрия.
*
« Отговор #4 -: Август 18, 2006, 14:45:15 pm »
И при мене е болеzнена овулацията, но болката е кратковременна, като часове преди това усеЩанията са като при ПМС (но много по-леки).
Предполагам, че е въzможно това да си били овулационни болки.
*
« Отговор #5 -: Август 18, 2006, 17:56:32 pm »
исках да отида на лекар още същия ден, за да мога и аз като теб, Лейди, да засека за какво става въпрос, обаче го нямаше моя док. А ми омръзна да ходя при такива за първи път...
Ако и др месец е така, задължително ще отида.

А темп ми се покачи ден и половина след болките / макар да съм леко резервирана към този метод /
*
« Отговор #6 -: Август 21, 2006, 12:28:23 pm »
Didon, съжалявам за десния яйчник... :(
Колкото до болките - точно както ги описваш- същите и при мен, дори в рамките на около 2-3 дни. Резултатът винаги е един и същ- ову.

« Отговор #7 -: Август 26, 2006, 14:37:41 pm »
И при мен има такива болки много са неприятни:( но едва ли са от ову тъй като сега съм 6 ден от цикъла и от 2 дни ги имам особенно нощно време :(Ужасно е....но не знам каква е причината :(