0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

преглед
« -: Август 09, 2006, 08:44:07 am »
 Здравейте,искам да ви попитам горе долу с какви изследвания трябва да започна голямата борба за постигане на ylinfant. Досега не съм правила нищо освен микробиология преди половин година, и горе долу колко ще ни струва, за да се можем да се подготвим финансово.Запазила съм си час при доктор Владимиров и имам направление от личния лекар. И още кои хормони ще трябва да изследвам.
Re: преглед
« Отговор #1 -: Август 09, 2006, 09:35:23 am »
Първото е спермограма, а за останалите д-р Владимиров ще прецени при теб какво и в какъв ред е хубаво да се направи. Довери му се спокойно.
« Отговор #2 -: Август 09, 2006, 09:58:19 am »
Спермограмата кога да я направим? Преди да отида при него или да изчакам да ме прегледа и той да прецени какво да правим?
Мерси за бързия отговор  :D
« Отговор #3 -: Август 09, 2006, 10:01:50 am »
Хубаво е на първия преглед да имате вече спермограма (от същата клиника). Но не е фатално и след това да я направите. Прецени дали има време, все пак мъжът ти трябва да се обади и да му кажат кога да отиде.
*
« Отговор #4 -: Август 09, 2006, 10:10:33 am »
Аз се извинявам, че е малко извън темата, но доктор Владимиров приема ли с напавление и ако да каква част от прегледа покрива?
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #5 -: Август 09, 2006, 10:30:46 am »
eхографията не се покрива от касата, така че при всички случаи си я плащаш. направленията покриват консултацията и евентуално ръчния преглед - не е много както виждаш защото при доста лекари консултацията по принцип е безплатна.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #6 -: Август 09, 2006, 10:40:05 am »
Благодаря ,Lilly, явно на мен не ми върши работа, защото обикновено ходя само за ехография. А при евентуална бременност Владимиров провежда ли женска консултация?
*

лили

• 2151
« Отговор #7 -: Август 09, 2006, 10:50:39 am »
ами да кажат неговите пациентки (аз съм при стаменов), но доколкото знам по-скоро не.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #8 -: Август 09, 2006, 11:28:04 am »
Когато отидеш с направление не плащаш нищо :D
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #9 -: Август 09, 2006, 13:22:28 pm »
Когато отидеш с направление не плащаш нищо :D

да,така е.Аз бях с направление и ми прави ехография,пък не плащах.
<br />
*
« Отговор #10 -: Август 09, 2006, 13:28:03 pm »
Мен няколко пъти са ме гледали на ехограф, никога не са ме карали да го плащам, когато съм била с направление от личен лекар , не съм плащала за ехограф нищо. Ехографските прегледи Би трябвало да се покриват от касата , но не съм сигурна...  :o :lol:
*

лили

• 2151
« Отговор #11 -: Август 09, 2006, 15:13:17 pm »
еми явно си зависи от лекаря. аз винаги съм си го плащала отделно като съм била с направление
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!